La Fundació UAB

Historial de simulacres d'emergència

Historial de simulacres d'emergència

En aquest apartat es recullen les últimes accions en prevenció de riscos laborals i capacitació del personal en casos d'emergència a Casa Convalescència.

Persones amb i sense armilla als exteriors de Casa Convalescència​​​​​​​ 14 de desembre de 2022: Després de l'homologació del Pla d'Actuació al juny de 2022, l’adequació dels mitjans de detecció, d’evacuació de l’edifici i dels equips d’emergència designats, es va realitzar un simulacre d'emergència amb l'evacuació general de tot l'edifici i es va desenvolupar amb èxit. (Consulta el guió)

  •  30 de novembre de 2021: simulacre d'evacuació que es va dur a terme a l'edifici amb la participació per primer cop de persones que no estaven incorporades a la Corporació quan es va homolgar el Pla d'Autoprotecció del 2017.
     
  •  2 de desembre de 2019: simulacre d'evacuació per emergència amb simulació d'incendi a la biblioteca de l'ala sud, atès que s'han realitzat canvis d'ubicacions dels llocs de treball i s'havia de capacitar a personal que no havia intervingut mai en un exercici semblant. (Consulta el guió).


  •  1 d'octubre de 2018: simulacre d'emergència per capacitar els usuaris sobre quins protocols i mesures preventives han de seguir en cas d’evacuació per una emergència, i on es troben els dos punts de trobada del recinte. En total es van evacuar unes 300 persones. (Consulta el guió).

 

 

  • 24 de gener de 2005: simulacre d'emergència amb la simulació d'un foc a la sala d'informàtica de la Biblioteca, zona d'alt risc, i un ferit lleu, amb l'objectiu de capacitar al personal i membres de l'equip d'emergència. (Consulta el guió)