La Fundació UAB

Historial de simulacres d'emergència

Historial de simulacres d'emergència

En aquest apartat es recullen les últimes accions en prevenció de riscos laborals i capacitació del personal en casos d'emergència a Casa Convalescència.

  • 30 de novembre de 2021: simulacre d'evacuació que es va dur a terme a l'edifici amb la participació per primer cop de persones que no estaven incorporades a la Corporació quan es va homolgar el Pla d'Autoprotecció del 2017.
     
  • 2 de desembre de 2019: simulacre d'evacuació per emergència amb simulació d'incendi a la biblioteca de l'ala sud, atès que s'han realitzat canvis d'ubicacions dels llocs de treball i s'havia de capacitar a personal que no havia intervingut mai en un exercici semblant. (Consulta el guió).


  • 1 d'octubre de 2018: simulacre d'emergència per capacitar els usuaris sobre quins protocols i mesures preventives han de seguir en cas d’evacuació per una emergència, i on es troben els dos punts de trobada del recinte. En total es van evacuar unes 300 persones. (Consulta el guió).

 

 

  • 24 de gener de 2005: simulacre d'emergència amb la simulació d'un foc a la sala d'informàtica de la Biblioteca, zona d'alt risc, i un ferit lleu, amb l'objectiu de capacitar al personal i membres de l'equip d'emergència. (Consulta el guió)