La Fundació UAB

Serveis

En el sector dels serveis, formen part de la Fundació UAB Congressos i Esdeveniments UAB Campus, el Centre de Serveis Plaça Cívica, Casa Convalescència, Vila Universitària, l'Hospital Clínic Veterinari i la Fundació Autònoma Solidària.Comercialitza l'oferta UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB: congressos, convencions i reunions de tot tipus, presentacions de producte, actes socials, activitats a l'aire lliure (Outdoor), i també campus d'estiu i activitats de lleure. Així mateix, col·labora en l'organització de les activitats que els membres de la comunitat uiversitària desitgin celebrar fora dels campus de la UAB.

Anar a la web

 

 

El projecte Alumni UAB s’inicia l’any 2008 amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament d’una xarxa entre les persones titulades a la nostra Universitat. A partir de l’experiència i el coneixement acumulat al llarg d’aquests primers anys, el 2016 es consolida el programa amb la creació de la Fundació Alumni UAB.

 

 

Tal i com es recull en els seus Estatuts, l’objectiu és fomentar la relació amb les persones i col·lectius vinculats a la Universitat per relacions anteriors a partir de l’organització d’activitats, la prestació de serveis i la creació d’espais comuns de debat i reflexió. En concret, es treballa per promoure el vincle, la formació continuada, l’ocupabilitat, les activitats socioculturals i el treball en xarxa.

A la UAB, al llarg dels seus 50 anys d’història, s’hi han graduat més de 200.000 professionals que constitueixen el capital social més important de la Universitat.

Alumni UAB encara el futur amb el repte de consolidar un calendari d’activitats i serveis enfocats a la capacitació professional i la formació contínua de les persones titulades a la UAB, i esdevenir una xarxa de professionals reconeguda i prestigiada que retorni el seu valor a la UAB.

Potenciar la vinculació dels alumni UAB amb la Universitat, impulsant una proposta d’activitats i serveis professionals i formatius, per a crear una sòlida xarxa que reforci el prestigi acadèmic i el valor social de la comunitat UAB.
 

Anar a la web

 

Ubicat al recinte històric de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Casa Convalescència és un edifici singular d'arquitectura modernista. Gestionat per la Fundació UAB, hi tenen seu UAB Idiomes Barcelona, la Fundació Salut i Envelliment i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB.

 

Casa Convalescència compta amb 27 sales de reunió i aules, amb una capacitat total d'aproximadament 1000 persones. Són espais molt diversos, que poden acollir grups de 15 a 400 persones, per organitzar-hi congressos, convencions, reunions, seminaris, cursos, i d'altres esdeveniments. Totalment equipat amb els serveis i material necessaris, l'edifici disposa també de restaurant-cafeteria propi i de servei de càtering.

Anar a la webEl principal centre de serveis i de comerços del Campus compta amb els següents establiments:

 

 

 • Òptica
 • Botiga de fotografia i orles
 • Llibreria
 • Autoescola
 • Reprografia
 • Botiga de llaminadures
 • Perruqueria i estètica
 • Farmàcia
 • Restaurant
 • Servei tècnic d'informàtica
 • Serveis bancaris


La plaça també acull el Punt d'Informació, l'Edifici Àgora i l'International Welcome Point.

Anar a la web

 

 La Fundació Autònoma Solidària és una entitat sense ànim de lucre creada el 1999 que col·labora en l’aplicació de les polítiques socials, de solidaritat, de cooperació per al desenvolupament i d’igualtat d’oportunitats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Té com a missió contribuir a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària.

Promou la participació en accions de voluntariat i de servei a la comunitat i en activitats formatives orientades a fomentar la capacitat d’anàlisi i reflexió sobre les situacions de desigualtat. Treballa per a col·lectius en risc d’exclusió, persones amb discapacitat, persones internes en centres penitenciaris i en centres educatius de menors, ingressades en centres sanitaris i immigrades.

Anar a la webL’Hospital Clínic Veterinari (HCV) és una Fundació de la Universitat Autònoma de Barcelona que neix l’any 1990 amb dos objectius essencials:

 • Oferir un servei extern d’alta qualitat als veterinaris i als ciutadans.
 • Donar suport a la docència de la Facultat de Veterinària oferint un alt volum de casos clínics.

L’HCV compta amb 16 especialitats mèdiques, que permeten oferir atenció altament especialitzada per part d'un equip interdisciplinari, el més gran de l'estat espanyol i un dels principals d'Europa.

La majoria dels veterinaris de l’HCV són professors de la Facultat de Veterinària que, a més de la seva activitat docent i investigadora, posen tota la seva habilitat clínica al servei dels més de 17.000 pacients que atenen cada any entre petits animals, equins i exòtics.

L’Hospital Clínic Veterinari dedica gairebé 4500 m2 a l’atenció dels animals i està equipat amb la darrera tecnologia pel seu diagnòstic i tractament: tomografia computada, ressonància magnètica, làser quirúrgic i oftalmològic, laparoscòpia, artroscòpia, electroquimioteràpia, facoemulsificació, fluoroscòpia.

El compromís de l’HCV és oferir un servei d’alt nivell tant a propietaris com a d’altres veterinaris. El centre està especialment concebut per atendre casos que requereixen tècniques diagnòstiques avançades, atenció especialitzada o cures intensives.

Anar a la webVila Universitària és el complex residencial per a estudiants situat al campus de la UAB. Consta de més de 600 apartaments, per a 2100 estudiants, 700 dels quals provenen de 25 països diferents.

Els habitatges són de diverses capacitats per allotjar des d'una fins a cinc persones, i estan pensats per satisfer les necessitats i els requeriments de la vida universitària. Vila disposa d'apartaments adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Compta amb instal·lacions esportives com ara piscina descoberta, camp de futbol, taules de ping-pong i pistes de street bàsquet i de vòlei platja, i els següents comerços i serveis:
 • Aula d'estudis
 • Aula de suport a l'estudiant
 • Autoescola
 • Bugaderia-tintoreria
 • Caixers automàtics
 • 2 bars-restaurant
 • Botiga de papereria, regals i llaminadures
 • Supermercat

Anar a la web