La Fundació UAB

Programes Específics per a Estudiants Internacionals- Study Abroad

Programes específics per a estudiants internacionalsDurant el curs 2015-2016, al voltant de 3.000 estudiants han participat en algun dels programes de Study Abroad. A continuació, es destaquen les nacionalitats més habituals i els partners amb els quals es treballa en els diferents programes:
 

Pre-Established

Dels estudiants internacionals del programa Pre-Established, més del 75% són provinents dels Estats Units, mentre que entre el 5% i el 7% són estudiants de Brasil o Alemanya. Entre la resta de nacionalitats, algunes de les més representades són Austràlia, Bèlgica, Canadà, Colòmbia, Dinamarca, Egipte, França, Hongria, Japó, Marroc, Corea del Sud, Suècia, Suïssa, Taiwan, Gran Bretanya o Turquia.

El programa Pre-Established treballa amb 14 agències americanes que li proporcionen gairebé el 80% dels estudiants. A més, Study Abroad té conveni amb 16 proveïdors i universitats d'arreu del món, en països com Xina, Brasil, Alemanya, Canadà o Taiwan.

Al llarg del curs 2016-2017 s'ha superat la xifra de 3.150 estudiants amb nous convenis amb proveïdors, que han facilitat la mobilització d'estudiants dels Estats Units o la Xina, entre d'altres. 
 

Tailor Made

Dins el programa Tailor Made i els 33 subprogrames que se'n deriven, la UAB ha rebut un total de 1.076 estudiants de diferents nacionalitats, entre les quals es troben Colòmbia, Estats Units, Mèxic, Macau, Corea del Sud, Regne Unit, Taiwan, Xina o Uruguai.

A més, enguany s'han establert noves relacions i s'han creat programes amb grups de la Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla, a Mèxic; i l'agència SIUR, a Uruguai.
 

Selected Courses

Un total de 114 estudiants han participat durant el curs 2015-2016 en programes de Selected Courses. Entre les procedències més comunes, destaquen l'Ostfalia Hochschule, la Heinrich-Heine Universität Düsseldorf i la Universität Bielefeld (Alemanya); la Fundación UADE (Argentina); la Concordia University (Canadà); el Tecnológico de Monterrey, l'Anáhuac México Norte i el Instituto Tecnológico de Boca del Río (Mèxic); la Xianda SISU, la Jinling Collage Nin Jing University i la Guangdong University of Foreign Studies Nanguo Bus (Xina); Universidad del Rosario (Colòmbia); la Harvard University, Princeton University, Yale University i la Columbia University dins el programa CASA (Estats Units).  
 

Visites internacionals del Departament de Comunicació i Promoció

Durant els cursos compresos entre el 2015 i el 2017 s'han realitzat diverses visites a països com ara la Xina, Taiwan, Colòmbia, Mèxic, Alemanya, Suècia i Bèlgica.