La Fundació UAB

Fundació Salut i Envelliment UAB

Internacionalització a la Fundació Salut i EnvellimentParticipació en projectes europeus i Horizon 2020

La Fundació Salut i Envelliment participa activament en projectes europeus provinents de les convocatòries de l'EU Framework Program for Research and Innovation - Horizon 2020 amb els respectius programes marcs, a més d'altres convocatòries de programes europeus.

Actualment, la Fundació treballa en els següents projectes:
 

•  SITLESS. Exercise Referral Schemes enhanced by Self-Management Strategies to battle sedentary behavior.
•  NESTORE. Novel Empowering Solutions and Technologies for Older people to Retain Everyday life activities.
•  [Pendent de resolució] APTITUDE. Agir pour la PrévenTIon Transpyrénéenne de la DEpendance chez les séniors.
 

Xarxes de transferència de coneixement

Durant aquest darrer curs, la Fundació ha format part de l'organització de la International Conference on Frailty and Sarcopenia Research (ICFSR) 2017, que ha estat esponsoritzat en col·laboració amb la Toulouse Gérontopôle, a Toulouse (França); i la Tufts University de Boston, Massachusetts (Estats Units).
 

Intercanvis amb professionals

Habitualment, la Fundació acull a professionals que hi fan estades per tal d'enriquir-se mútuament en un intercanvi professional. En el 2016 va passar un any a la institució una professora de Ciències Socials de la Universitat de Busan, a Corea. El 2018 comptarà amb la presència d'una professional de la Universitat de Bello Horizonte, a Brasil. A més, el 2017 va organitzar un curs i un intercanvi amb la Universitat de Tomsk, a Rússia.


Col·laboracions amb equips internacionals

Actualment, la Fundació col·labora activament amb el grup de recerca de l'IMSS, de la Ciutat de Mèxic, amb qui recentment han signat diversos articles.


Formació: Escola Doctor Robert

Així mateix cal destacar la voluntat de la Fundació Salut i Envelliment de seguir ampliant la seva presència en programes formatius de caràcter internacional, com per exemple el Màster de Coaching Sistèmic que es desenvolupa als països de Colòmbia i Perú, i la presència d'estudiants d'arreu en els màsters que tenen lloc a les seves instal·lacions, com el Màster en Medicina Transfusional.