La Fundació UAB

Congressos i Esdeveniments UAB Campus

Congressos i Esdeveniments UAB Campus és la unitat de la FUAB que comercialitza els espais i serveis UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB: congressos, convencions i reunions de tot tipus, presentacions de producte, actes socials, activitats a l'aire lliure (outdoor), i també campus d'estiu i activitats de lleure.

El Campus de la UAB, sota el reconeixement de Campus d’Excel·lència Internacional, està situat a només 25 km de Barcelona en un entorn natural de 230 hectàrees i disposa de nombrosos auditoris, sales de reunió, un Hotel -centre de convencions, instal·lacions esportives i tot tipus de serveis de restauració per acollir tota mena d'activitats.

A Barcelona, Congressos i Esdeveniments UAB Campus comercialitza Casa Convalescència, que forma part del recinte històric de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau, declarat Monument Històric Artístic i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO i és la seu idònia per a l'organització de congressos, reunions, presentacions de producte, actes socials i tot tipus de trobades.

Congressos i Esdeveniments UAB Campus és membre de la Catalunya Convention Bureau, organisme encarregat del posicionament de Catalunya com a destinació del turisme MICE (en anglès, turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions), i del Barcelona Convention Bureau.

A nivell internacional, Congressos i Esdeveniments UAB Campus és membre de la WYSE Travel Confederation
De la mà de tots aquests organismes el servei participa en fires, workshops i congressos d’àmbit nacional i internacional.

Des de l’any 2017, Congressos i Esdeveniments UAB Campus ostenta la presidència de l’Asociación de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias.


Ambaixadors UAB Campus

Congressos i Esdeveniments UAB Campus impulsa un programa que reuneix a professors i científics de la Universitat com a col·laboradors en la promoció i impacte de la UAB com a entorn d’acolliment congressual i formatiu, tant a nivell nacional com internacional.

El programa Ambaixadors UAB Campus ofereix serveis personalitzats, com ara presentació de candidatures; la organització d’esdeveniments, visites científiques i trobades per a ambaixadors i promotors al Campus; i la facilitació d’informació relacionada amb l’activitat congressual a la UAB i a la ciutat. 

Des del 2003, Congressos i Esdeveniments UAB Campus ha acollit i col·laborat en l'organització de diferents esdeveniments, reunions, actes i conferències. Aquestes són algunes activitats de caire internacional:

Internacionalització APAC 2018
  • ELFA AGM and Conference Legal Education: Knowledge and Skills, un congrés organitzat per l'European Law Faculties Association (ELFA), del 26 al 27 d'abril de 2018, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150.
  • XXX Congreso Internacional de Marketing AEMARK 2018, a cargo de la Asociación Española de Marketing Académico y Profesional, entre els dies 5 de setembre i 7 d'octubre de 2018, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 200.
  • CTA Cherenkov Telescope Array Meeting, congrés organitzat per l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) i l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE), del 16 al 20 d'abril de 2018, a l'Hotel Exe Campus UAB. Nombre total de persones assistents: 60.
  • Nobel Prize Reception and Dinner - ICAP Conference 2018, acte a càrrec del Grup de Física Teòrica del Departament de Física de la UAB, el dia 24 de juliol de 2018, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 20.
  • Erasmus Plus Active Campus Europe "Move more, feel better", un congrés organitzat pel Servei d'Activitat Física de la UAB, que va tenir lloc el 15 de maig de 2018, a l'Hotel EXE Campus UAB. Nombre total de persones assistents: 30. 
  • Rodatge de la pel·lícula "Durante la tormenta", per Mirage Productora, a les intal·lacions de Vila Universitària, el 6 de juliol de 2018. Nombre total de persones assistents: 25.
  • Rodatge d'un anunci de Fanta, a càrrec de Landia produccions, a Vila Universitària, durant la jornada del 6 d'octubre de 2018. Nombre total de persones assistents: 80.
  • Wikimedia Hackaton, organitzat per Wikimedia Foundation i la Vicegerència de Recerca de la UAB, a diferents espais universitaris i del campus, entre els dies 18 i 20 de maig de 2018. Nombre total de persones assistents: 200.
  • PRE SUSY Conference-Supersymmetry and Unification of Fundamental Interactions, a càrrec de l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE), a diversos espais de la universitat, entre els dies 16 i 20 de juliol de 2018. Nombre total de persones assistents: 100.

Jagat Narula, doctor honoris causa a Casa Convalescència

•  Acte d'investidura com a Honoris Causa de la UAB del Dr. Jagat Narula, organitzat pel Gabinet del Rectorat, l'1 de setembre de 2017, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  International Multidisciplinary Modeling & Simulation Multiconference I3M 2017, organitzat per la Unitat de Logística i Aeronàutica del Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes de la UAB, del 18 al 20 de setembre, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 180.

•  Congrés Internacional de Dret Urbanístic: La conservació del Patrimoni Urbà, organitzat pel Departament de Dret Públic i de Ciències Històricojurídiques, del 22-23 de setembre de 2017, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  45th European Transport Conference 2017, organitzat per l'Association For European Transport, del 4-6 d'octubre, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 300.

•  Rodatge de la sèrie Der Barcelona Krimi, organitzat per Fresco Film Services SL, del 1-4 de maig de 2017, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 45.

•  Rodatge del videoclip del cantant Beck, organitzat per Canadà, el 14 de juliol de 2017, a la Vila Universitària. Nombre total de persones assistents: 20.

•  Escuela de verano del sindicato de estudiantes: "Los efectos en los movimientos sociales de una década de crisis económica mundial", organitzat pel Sindicato de Estudiantes, del 16-23 de juliol de 2017, a espais universitaris de la UAB. Nombre total de persones assistents: 400.

Internacionalització APAC 2016

•  44th European Transport Conference 2016, organitzat per l'Association For European Transport, del 5-7 d'octubre de 2016, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 300.

•  IFABS 2016 Barcelona Conference On Risk in Financial Markets and Institutions: New challenges, New Solutions, organitzat per l'International Finance and Banking Society (IFABS), del 1-2 de juny de 2016, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 180.

•  Rodatge Anunci TD Bank, organitzat per Palma Pictures SL, el 27 de novembre de 2016, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 15.

•  Barcelona Cowboy Boots Festival, organitzat per Legends Dance Hall, del 11-16 de febrer de 2016, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 300.

•  TDAQ Week 2016, organitzat per l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) de la UAB i l'European Organization For Nuclear Research (CERN), del 26-30 de setembre de 2016, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 90.

•  IALIC 2016. Bridging Across Languages and Cultures in Everyday Lives: New Roles for Changing Scenarios, organitzat per l'International Association For Languages and Intercultural Communication (IALIC), del 24-27 de novembre de 2016, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 150.


•  EECERA 25th Conference, organitzat per la Facultat de Ciències de l'Educació, l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB i l'European Early Childhood Education Research Association, del 7-9 de setembre de 2015, amb seu a la Facultat de Ciències de l'Educació. Nombre total de persones assistents: 700.

•  8th European Congress on Regional Geoscientific Cartography and Information Systems. Eurogeo 2015, organitzat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, del 15-17 de juny de 2015, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 200.

•  International Conference on Unsolved Problems of Noise - Upon 2015, organitzat pel Departament d'Enginyeria Electrònica de la UAB, del 13-17 de juliol de 2015, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  7th Large Tape user Group Conference Europe 2015, organitzat pel Port d'Informació Científica (PIC) de la UAB, del 7-8 d'octubre 2015, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 120.

•  3rd Agreenskills Annual Meeting 2015 Barcelona, organitzat pel National Institut For Agricultural Research (INRA) i el Centre d'Investigació Agrigenòmica (CRAG), el 12 d'octubre de 2015, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 70.

•  Partner Circle Huawei Empresas, organitzat per Huawei i VIPNET 360º, l'1 de juliol de 2015, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 80.

•  20è Aniversari del Centre de Visió per Computador, organitzat pel Centre de Visió per Computador de la UAB, del 9-10 de juliol de 2015, a Casa Convalescència i a l'Edifici del Centre de Visió per Computador. Nombre total de persones assistents: 200.

 


•  Campus de Bàsquet Audie Norris, organitzat per Amlesport SL, del 29 de juny al 19 de juliol 2014, a la Vila Universitària i el Servei d'Activitat Física de la UAB. Nombre total de persones assistents: 127.

•  Encuentro Global (EG 2014), organitzat pel Departament de cooperació internacional d'OXFAM Intermón, del 6-8 de maig de 2014, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 50.

•  Systems Biology for Metabolic and Cell Engineering - ACIB, organitzat pel Departament d'Enginyeria Química de l'Escola d'Enginyeria de la UAB i l'Austrian Centre of Industrial Biotechnology, del 27-28 de maig de 2014, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150.

•  Worldwide LHC Computing GRID-WLCG 2014, organitzat pel Port d'Informació Científica (PIC), del 7-9 juliol de 2014, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 60.

•  18th Centre for Competition and Regulatory Policy Workshop, organitzat pel Departament d'Economia Aplicada de la UAB, l'IESE Business School de la Universitat de Navarra i la Fundació Bosch i Gimpera - Universitat de Barcelona, del 10-11 de juliol de 2014, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 80.

•  1st Lightsheet Fluorescence Microscopy International Conference & 6th LSFM International Workshop, organitzat per l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), del 23-26 de setembre de 2014, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 120.

•  Rodatge Hundai, organitzat per Twentyfour-Seven SL, el 4 d'octubre de 2014, a Vila Universitària. Nombre total de persones assistents: 30.

•  Envivo Intermón, organitzat per OXFAM Intermón, del 9-11 de maig de 2014, amb seu a la Facultat de Filosofia i Lletres. Nombre total de persones assistents: 450.
 

NOSQL 2013 a Casa Convalescència

•  NOSQL Matters, organitzat per Dr. Celler Cologne Lectures GMBH & Co. KG, el 30 de novembre de 2013, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150.

•  Geo-European Projects' Workshop 7, organitzat per el Group On Earth Observations i l'Institut - Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals de la UAB, del 15-16 d'abril de 2013, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 180.

•  GEM Research Conference On Entrepreneurship And Economic Development, organitzat pel Departament d'Economia i Empresa de la UAB i la Global Entrepreneurship Monitor-GEM, del 19 al 21 d'abril de 2013, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150. 

•  IV Jornada sobre Enfermedades Genéticas y Discapacidad: Ataxias Hereditarias y Enfermedad de Parkinson, organitzat per la Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, Antoni Matilla, la Red Iberoamericana de Trastornos del Movimiento Multidisciplinar para el Estudio de los Trastornos del Movimiento i el Programa CYTED, del 3-5 d'octubre de 2013, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 180.

•  International Workshop Evaluating Forest Conservation Initiatives: New Tools and Policy Needs, organitzat per l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) i el Center For Development Research - ZEF, del 10-12 de desembre de 2013, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 75.

•  Science in the Service Of Animal Welfare: Priorities Around the World'UFAW Symposium 2013, organitzat per la Universities Federation For Animal Welfare i l'Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del 3-6 de juliol de 2013, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 200.

•  IXè Congrés Internacional Medico-familiar MPS Espanya, organitzat per l'Asociación de las Mucopolisacaridosis y Síndromes Relacionados, del 4-5 d'octubre de 2013, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 300.

•  CPISRA International Cup 2013, organitzat per la Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals, del 28 de juliol al 10 d'agost de 2013, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 350.

•  Campus Internacional Formación y Perfeccionamiento. Sincrocamps Anna Tarrés, organitzat per Sincrocamps Anna Tarrés i SPORTS4EVER GROUP SL, del 14 al 28 de juliol de 2013 a diferents espais universitaris. Nombre total de persones assistents: 45.

Jane Goodall UAB 2012

•  Jane Goodall International Global Meeting & Jane Goodall Conference "Razones para la esperanza", organitzat per l'Instituto Jane Goodall España BCN, del 3-7 de maig de 2012, a l'Hotel Campus i amb seu a la Facultat de Ciències i al Rectorat. Nombre total de persones assistents: 45.

•  Simposi Internacional en Oncologia Traslacional, organitzat pel Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic de Barcelona, del 26-27 d'abril de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 135.

•  III Annual IMPPC Conference: RNA Biology in Cancer and Other Diseases, Jointly Organized With The Consolider RNAREG Consortium, organitzat per l'Institut de Medecina Predictiva i Personalitzada del Càncer i la Fundació Privada Centre De Regulació Genòmica, del 3-4 de maig de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 180.

•  International Workshop On Analytical Miniaturization and Nanotechnologies WAM-NANO 2012, organitzat per l'Institut Català de Nanotecnologia, del 8-12 de juny de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 120.

•  18th International Conference on Difference Equations and Applications - ICDEA 2012, organitzat per la International Society of Difference Equations, del 22 al 27 de juliol de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 156.

•  Networking and Communications - WIMOB 2012, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Institute of Electrical and Electronics Engineers - IEEE, del 5 al 10 d'octubre de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 120.

•  Shooting Seasun Productions, organitzat per Seasun Production, el 16 de desembre de 2012, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 15.

•  European Veterinary Emergency & Critical Care Society Conference - EVECCS 2012, organitzat per la European Veterinary Emergency and Critical Care Society (EVECCS) i l'Hospital Clínic Veterinari, del 14-17 de juny del 2012, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 322.

•  VI Conferència Joves i Societats a Europa i a la Mediterrània, organitzat pel Grup de Recerca en Educació i Treball (GRET) i Rencontres Jeunes & Sociétés en Europe et Autour de la Mediterranée, del 7-9 de juny de 2012, amb seu a la Facultat de Sociologia i a la Facultat d'Econòmiques. Nombre total de persones assistents: 200.

•  Rodatge Anunci McDonalds, organitzat per Smile Audiovisual Services SL, el 17 de desembre de 2012, al Servei d'Activitat Física de la UAB. Nombre total de persones assistents: 30.

Internacionalització APAC 2011

•  EURODIC Meeting, organitzat per MRC Harwell Mammalian Genetics Unit i el Centre de Biotecnologia Animal i de Teràpia Genètica (CBATEG) de la UAB, del 28 de febrer al 3 de març de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 130.

•  Conferència Estratègies de Desenvolupament Urbà a la Mediterrània, organitzat per l'Entitat del Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Direcció de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Barcelona, del 14-15 de març de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150.

•  Integrated Risk Governance In the Mediterranean Region: Climate Change, Democracy and Growth, organitzat per l'European Climate Forum i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB, del 28-29 d'abril de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 55.

•  DCOSS 11 - 7th IEE International Conference On Distributed Computing In Sensor Systems, organitzat pel Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, del 27-29 de juny de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  ESPHI Biennial Meeting-Advances In Pediatric Haematology and Immunology Congress, organitzat per l'European Society For Paediatric Haematology and Immunology (ESPHY), del 15-17 de setembre de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 150.

•  European Course On Paediatric Radiology - ECPR 2011, organitzat per la Fundació per a la Recerca Hospital Universitari Vall d'Hebrón, del 19 al 21 d'octubre de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  XIè International Symposium On Applied Bionorganic Chemistry-ISABC 2011, organitzat pel Departament de Química de la UAB i Mondial & Cititravel Congressos SL, del 2-6 de desembre de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 300.

•  Convenció ORACLE, organitzat per Eventing4U, el 6 de juliol de 2011, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 160. 

•  Animal & Law Congress, organitzat per Grupo de Investigación Animales Derecho-Sociedad (ADS), Minding Animal i Mondial & Cititravel Congressos SL, del 24 al 25 d'octubre de 2011, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 100.
   

WOCMES IEMed 2010

•  III World Congress For Middle Eastern Studies - WOCMES 2010, organitzat per l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED), del 19 al 24 de juliol de 2010, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 1.800.

•  The Twelfth Annual CICE Network Conference: Lifelong Learning and Active Citizenship, organitzat per la Children's Identity & Citizenship in Europe (CICE) i la London Metropolitan University, del 17-22 de maig de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 170.

•  40 International Symposium On Multiple-Valued Logic (ISMVL), organitzat per l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA) de la UAB, del 26-28 de maig de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  LUPA DAYS 2010 Unravelling Common Human Diseases Using Dog Genetics Group, organitzat pel Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB, del 21-22 de juny de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 100.

•  European Conference on Machine Learning and Principles and Practice of Knowledge Discovery in Database ECML - PKDD, organitzat per la Fundació Barcelona Media de la Universitat Pompeu Fabra, del 20-24 de setembre de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 330.

•  Alcatel-Lucent Indistry Anlyst Meeting, organitzat per Vademecom, el 14 de febrer de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 84.

World Mobile Congress: NSN Cocktail Party, organitzat per In Touch S/A i Nokia Corporation, el 16 de febrer de 2010, a Casa Convalescència. Nombre total de persones assistents: 250.

•  9th International Congress On the Biology of Fish, organitzat per l'American Fisheries Society (AFS), del 5-9 de juliol de 2010, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 500.

•  SHIDA Congré Barcelona 2010, per la Societé Internationale "Fernand Visscher" Pour L'Historie Des Droits de l'Antiquite, del 28 de setembre a l'1 d'octubre de 2010, a l'Hotel Campus. Nombre total de persones assistents: 250.