La Fundació UAB

Turisme i Direcció Hotelera

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ha estat pionera a l’estat espanyol, amb un model docent que ofereix els Graus en Turisme, en Turisme en Anglès i en Direcció Hotelera, màsters oficials i propis i titulacions amb un alt grau d'especialització.

Així mateix, l'Escola manté una relació continuada amb el sector turístic i hoteler que afavoreix la realització de les pràctiques nacionals i internacionals dels estudiants, facilita la participació directa de representants de les empreses privades i els organismes públics en les activitats docents, i manté oberts els camins per a la inserció professional dels seus titulats a nivell global. 

Origen dels estudiants

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera es caracteritza per tenir un alt percentatge d'estudiants d'arreu del món, repartits entre els diferents graus, màsters oficials, màsters propis, postgraus i cursos d'especialització que ofereix. Alguns dels països amb més representació són França, Itàlia, Suïssa, Armènia, Rússia, Kazakhstan, Camerún, Argentina, Bolívia, Perú, Marroc, Xina o els Estats Units.

Consulteu aquí els mapes amb els països d'origen dels estudiants internacionals de l'Escola.

Mobilitat i pràctiques internacionals

L'Escola rep i envia cada any als seus estudiants a intercanvis de mobilitat internacionals a través d'Erasmus+ o el programa Propi UAB (veure mapa) o mitjançant convenis bilaterals, com el que es manté amb el Manhattan Institute of Management o la University of California Riverside.

A més, als estudiants se'ls proposen més de 700 oportunitats de pràctiques internacionals a través de la publicació d'ofertes i facilitant la interrelació amb empreses o establiments turístics. El servei de tutorització inclou tècniques de coaching, amb certificació Professional Career Coaching Credential (CPCC).

European Mise en Place Cup

També cal destacar la presència de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera durant 6 edicions a la European Mise en Place Cup (EMCUP), una competició entre les 36 millors escoles de turisme i direcció hotelera d'Europa, organitzada cada any a la ciutat de Maastricht (Holanda).

Els estudiants de l'Escola han obtingut òptims resultats en la competició: en l'última edició del 2018, els representants van guanyar el 2º premi, a més d'obtenir la 1a posició pel "millor vídeo de presentació" i al "millor networker".