Actualitat

Estudiants participant a una dinàmica de grup

Els estudiants de 4t curs valoren positivament l'acompanyament que han rebut del centre

La Coordinació de Pràctiques ha realitzat una enquesta per determinar les inquietuds que tenen els estudiants de 4t curs dels Graus sobre el seu futur professional. El 90% dels alumnes reconeixen positivament les activitats d'acompanyament que els hi ha ofert el centre. Gràcies a la informació obtinguda, es planificaran noves accions, i es milloraran les activitats habituals de coaching per oferir orientació i un acompanyament emocional més adaptat als seus neguits. 

Sarah Samsó i Albert Pérez, guanyadors del XI Premi CIEU-FEiE 2023 a la persona més emprenedora

Sarah Samsó i Albert Pérez, guardonats amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 en Turisme i Direcció Hotelera

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB va reconèixer les trajectòries professionals en innovació dels titulats Sarah Samsó i Albert Pérez, guardonats amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 a la persona més emprenedora, en les categories "Turisme" i "Direcció Hotelera", respectivament. L'acte d'entrega de distincions es va celebrar el passat dilluns 8 de maig, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

Estudiants de Turisme i Direcció Hotelera mostrant les instal·lacions del centre als visitants

Informa't sobre els Graus en Turisme i Direcció Hotelera a les jornades de portes obertes i a les sessions virtuals!

Ja et pots inscriure a les sessions informatives presencials i en línia que es porten a terme d'abril a juliol. Coneixeràs els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de la mà de la directora Maria Noguera, i dels estudiants que actualment els cursen i t’explicaran la seva experiència. La propera jornada de portes obertes presencial serà el dissabte 10 de juny, a les 10 h. Apunta't!

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Suggeriments, queixes i felicitacions

Més informació UAB