Sessions informatives sobre els Graus de l'Escola

L'Escola celebra xerrades informatives online sobre els Graus

L'Escola organitza sessions virtuals per informar sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera a tots els futurs estudiants interessats en accedir a aquestes titulacions durant el proper curs acadèmic 2020-21. Les xerrades online es celebraran el 10 i 30 de juny, i el 15 de juliol a les 18 h.  Cal inscriure's prèviament!

Webinar sobre seguretat turística i COVID-19

Webinar: "Seguretat i Turisme. Més enllà de la COVID-19"

L'EPSI organitza el webinar "Seguretat i Turisme. Més enllà de la COVID-19", que serà impartit pel professor expert en seguretat turística, prevenció i protecció civil, Ferran Anguera, que analitzarà l'impacte del coronavirus, i les seves afectacions, a la indústria turística i hotelera, i com aquesta s'ha d'adaptar a les noves mesures d'higiene i seguretat, per garantir la salut dels turistes i treballadors. La sessió online gratuïta es realitzarà el dimarts 2 de juny, a les 18 h. Inscripcions obertes!

Estudiant fent un examen

Les PAU 2020 s'allargaran durant 4 dies, del 7 al 10 de juliol

Per complir amb les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries per prevenir la COVID-19, el Departament d'Universitats de la Generalitat ha determinat que la primera convocatòria de les PAU per al curs 2020-21 s'allargarà durant 4 dies, i es durà a terme del 7 al 10 de juliol (ambdós inclosos). La data per les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys es canvia i es celebrarà el 18 de juliol.

Benvinguts a l'Escola

Serveis

L'horari d'atenció telemàtica de Gestió Acadèmica és:

De dilluns a divendres, de 8:30 h a 20 h.

Veure més avisos