Instrucció 7/2021 - Foto de Vila Universitària

Nova instrucció 7/2021 per la qual es modifiquen les mesures en matèria de salut pública

D’acord amb les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya, la UAB ha adaptat els criteris per a la seva aplicació mitjançant la Instrucció 7/2021 del gerent. La FUAB i les entitats de la Corporació continuen les mateixes directrius que la universitat. En aquest sentit, la docència es manté igual que la instrucció anterior fins a final de curs. El personal d'administració i serveis anirà incrementant progressivament la seva presencialitat, a partir del 17 de maig.

Imma Díaz i Jackie

Intercanvi de professorat entre l'EUTDH i l'RMIT Vietnam per conèixer la planificació turística a Singapur i Catalunya

La professora Imma Díaz Soria va oferir el 27 d’abril una sessió en línia als estudiants de la RMIT Vietnam sobre gestió i planificació sostenible del desenvolupament del turisme a Catalunya. L’endemà, els alumnes de 4rt del Grau de Turisme en Anglès van tenir a una sessió online amb la professora Jackie Lei Tin Ong, que va presentar les diferents polítiques turístiques aplicades a Singapur.

Debats Turístics

Els XVI Debats Turístics virtuals versaran sobre el sector MICE i la gestió hotelera en temps de pandèmia

Els estudiants de 4t curs dels Graus de les assignatures en Gestió i Organització de Congressos, Convencions i Esdeveniments organitzen la XVI edició dels Debats Turístics, la jornada de reflexió sobre temes d'actualitat del Sector. La sessió, enguany en format online, es celebrarà el dimecres 19 de maig, a les 12 hores, i versarà sobre L'Organització de Congressos i la Gestió Hotelera en Temps de Pandèmia.

Benvinguts a l'Escola

Serveis

Veure més avisos per consultar l'horari d'atenció de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina