Actualitat

Guanyadores de Turisme i de Direcció Hotelera als Premis CIEU 2024

Ruth Domènech i Désirée Parramón, premis CIEU-FEiE 2024 a la persona més emprenedora en "Direcció Hotelera" i en "Turisme"

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB, juntament amb la Facultat d'Economia i Empresa, van lliurar els premis a emprenedors i emprenedores sorgits de les aules de l'Autònoma, a la XII edició del certamen. Ruth Domènech, graduada de Direcció Hotelera, i Désirée Parramón, graduada en Turisme, van rebre el guardó de les respectives categories.

Família formada per un pare, una mare i una filla visiten el Campus

Dia de les Famílies 2024: una jornada amb futurs estudiants

Com cada primer dissabte de maig, la Universitat Autònoma de Barcelona va celebrar el Dia de les Famílies. Més de 171 persones van visitar les instal·lacions de l’Escola FUAB Formació, van assistir a xerrades sobre els seus estudis d’interès, i van recórrer en autocar el Campus de la UAB.

Professora Anna-Arthur Amissah, de la UCC Ghana imparteix una classe a Direcció Hotelera

L'Escola acull l'estada internacional de professorat de Ghana i Eslovènia

Els estudiants del curs de Gastronomia i Enologia del grau de Turisme gaudiran aquestes darreres setmanes de tres activitats enològiques que els permetran aprofundir en la seva formació i experiència a l’àmbit de l’enologia i l’enoturisme, a través d’activitats locals al nostre territori i d’activitats derivades de la visita de dues expertes internacionals.  

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Entre el 27 i el 31 de maig, la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme més de 150 sessions informatives de màsters universitaris, màsters de formació permanent, diplomes, cursos i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Estudiants graduats de la promoció 2023

Graduació i Lliurament de Diplomes als titulats/des de la promoció 2024

El divendres 31 de maig, a les 18 h, es realitzarà l'acte de Graduació i Entrega de Diplomes als Graduats i Graduades en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, i els titulats/des dels Màsters i Especialitzacions del centre de la promoció 2024. L'esdeveniment es celebrarà a l'Hotel Exe Campus UAB.

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Suggeriments, queixes i felicitacions

Més informació UAB