Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora

Lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB organitza l'acte de lliurament de premis per reconèixer la innovació i emprenedoria de la comunitat universitària i alumni en un esdeveniment que es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:15 h, a la Sala d'Actes de Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. Bàrbara Ruiz, fundadora de Livingit.cat, i Ricard Castellet, Chief Connector Officer de Barcelona Tech City, oferiran dues ponències per explicar les seves experiències en l'àmbit de la emprenedoria.

Celebració dels 25 anys dels eutdis en Direcció Hotelera a la UAB

Celebració dels 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB

L'Escola va celebrar el passat 28 de novembre un acte acadèmic per commemorar el 25è aniversari dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB, amb un esdeveniment que va aplegar a un centenar d'assistents, entre professionals del Sector, estudiants, alumni, professorat i personal d'administració i serveis del Centre, a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).

Artico Ice Bar Noruega

Es presenten oportunitats de pràctiques a Noruega, a l’Artico Icebar

Un dels cofundadors de l’Icebar, José Mijares, va visitar l’Escola recentment per explicar quin és el tipus de pràctiques que ofereixen a estudiants des de fa més de 16 anys. L’empresa permet assumir rols molt polivalents en què, sobretot, es prioritza aprendre a fer rutes guiades.

Tornen les "activitats de campus"

Es faran el dimarts, 10 de desembre, en la franja horària d'entre les 13 i les 15 hores. S'aturarà l'activitat docent, per tal que tot l'alumnat pugui assistir als actes organitzats a diferents facultats del campus.

Agenda

Veure tota l'agenda

Twitter

Benvinguts a l'Escola

Serveis

L'horari d'atenció al públic de Gestió Acadèmica és:

De dilluns a divendres, de 8:30 h a 20 h.

Veure més avisos