Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

Entre el 17 i el 21 de maig la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters i postgraus que, per primer cop, compta també amb la participació dels programes de doctorat. Es duran a terme més de 150 sessions informatives!

Instrucció 7/2021 - Foto de Vila Universitària

Nova instrucció 7/2021 per la qual es modifiquen les mesures en matèria de salut pública

D’acord amb les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya, la UAB ha adaptat els criteris per a la seva aplicació mitjançant la Instrucció 7/2021 del gerent. La FUAB i les entitats de la Corporació continuen les mateixes directrius que la universitat. En aquest sentit, la docència es manté igual que la instrucció anterior fins a final de curs. El personal d'administració i serveis anirà incrementant progressivament la seva presencialitat, a partir del 17 de maig.

Debats Turístics

Els XVI Debats Turístics virtuals versaran sobre el sector MICE i la gestió hotelera en temps de pandèmia

Els estudiants de 4t curs dels Graus de les assignatures en Gestió i Organització de Congressos, Convencions i Esdeveniments organitzen la XVI edició dels Debats Turístics, la jornada de reflexió sobre temes d'actualitat del Sector. La sessió, enguany en format online, es celebrarà el dimecres 19 de maig, a les 12 hores, i versarà sobre L'Organització de Congressos i la Gestió Hotelera en Temps de Pandèmia.

Benvinguts a l'Escola

Serveis

Veure més avisos per consultar l'horari d'atenció de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina