Actualitat

L'alumni Mar Ullate amb les professores Gemma Sagué i Maria José Aguar

Mar Ullate i Blanca Castro orienten els estudiants sobre oportunitats professionals

La Graduada en Direcció Hotelera, Mar Ullate, va explicar ahir la seva experiència laboral als estudiants de Turisme i Direcció Hotelera per inspirar-los en les seves carreres professionals. Posteriorment, Blanca Castro, responsable de Qualitat de l'Sport Hermitage & Spa Hotel 5*, va presentar les oportunitats de pràctiques d'hivern que ofereixen als estudiants de l'Escola.

Noi consultant internet amb el seu portàtil

Informació sobre l'automatrícula online de 1r curs de Grau (convocatòria de setembre)

Els estudiants de 1r curs que obtinguin plaça als Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per al curs acadèmic 2023-2024, a la convocatòria de setembre, hauran de consultar les dates per matricular-se als estudis. Gestió acadèmica et donarà dia i hora per realitzar l'automatrícula online. Coneix tots els passos que has de seguir per aquest procés. Telèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Entre el 2 i el 6 d'octubre la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme prop de 150 sessions informatives de màsters universitaris, màsters de formació permanent, diplomes, cursos i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Suggeriments, queixes i felicitacions

Més informació UAB