Coneix el centre

Arxiu de notícies

Ponència impartida durant la Setmana Professionalitzadora

La Setmana de la Professionalització orientarà als estudiants en la recerca de pràctiques i ofertes laborals

En el marc de commemoració dels 25 anys dels estudis en Turisme a la UAB i del XXVè Workshop Escola-Empresa, el centre organitza diverses activitats d'orientació professional per estudiants dels Graus en Turisme i Direcció Hotelera. Entre les activitats, que es celebraran del 13 al 17 de febrer, destaca un escape room i una sessió informativa sobre els programes de beques de pràctiques Erasmus+ i recursos per obtenir oportunitats laborals. Cal inscripció prèvia!

Estudiants i el coach al finalitzar la sessió sobre personal mapping de Mapstell.

Els estudiants de 2n i 3r dels Graus milloren la gestió de les seves soft skills

El centre va organitzar diverses activitats participatives per millorar les competències professionals i personals dels estudiants de 2n i 3r dels Graus, en el marc de la celebració dels 25 anys dels estudis en Turisme a la UAB. El coach i alumni César Mulet va dirigir les dinàmiques de grup on l'alumnat va enfortir la cohesió i vincles amb els companys i companyes, i va aprendre a gestionar les habilitats més de caire emocional o soft skills.

Workshop, trobada Escola - Empresa

L'Escola celebrarà el XXVè Workshop per apropar la comunitat universitària a les empreses del Sector

El Workshop, la trobada anual entre estudiants, alumni i representants de les principals companyies i cadenes del sector turístic i hoteler, es celebrarà el proper dijous 16 de febrer, de 9:30h a 14h, a l'Hotel Exe Campus UAB. En aquesta XXVa edició, més de vuitanta empreses assistiran a l'esdeveniment i coneixeran el talent del centre, i podran oferir oportunitats de pràctiques i ofertes laborals. També es realitzarà l'entrega de premis als millors tutors de pràctiques de les empreses valorats pels estudiants.

Plantes congelades

Nou avís d'alerta per onada de fred al Campus

Protecció Civil alerta d'episodis de fred i neu al campus de la UAB ha activat el Pla PROCICAT en fase d'alerta en les properes hores. S'anirà informant de les mesures que calgui prendre en funció de l'evolució de les condicions meteorològiques.

Durant una jornada de portes obertes amb Maria Noguera fent una explicació a l'aula

Registra't a les Jornades de Portes Obertes!

Els dies 8, 9 i 10 de febrer celebrem les Jornades de Portes Obertes de la UAB. Vine a una sessió informativa presencial o registra't a xerrada online per conèixer el Grau de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera.

El coach César Mulet explicant la dinàmica als estudiants

Noves activitats per celebrar els 25 anys dels estudis en Turisme a la UAB

En el marc de la celebració dels 25 anys dels estudis en Turisme a la UAB, el centre organitza més activitats per l'alumnat per adquirir i millorar les seves competències professionals i enfortir la seva cohesió de grup. Els dies 17, 18 i 19 de gener es portaran a terme diverses sessions per als estudiants de 2n i 3r dels Graus en Direcció Hotelera, Turisme i Turisme en Anglès, dinamitzades per l'alumni i coach César Mulet, i les professores Gemma Sagué i Maria José Aguar.

Un grup d'estudiants a una taula a l'espai d'emprenedoria a Àustria

8 estudiants participen al DEVOS Erasmus+ Programme a Klagenfurt (Àustria)

DEVOS (Developing Outstanding Sustainable Entrepreneurship Competencies) és un programa de formació híbrida sobre emprenedoria sostenible presentat per la Carinthia University of Applied Sciencies i Turisme i Direcció Hotelera UAB. Els alumnes de Grau han estat una setmana a Klagenfurt treballant idees innovadores amb universitaris, professorat i emprenedors d’Àustria, Eslovènia i Itàlia.