Coneix el centre

Arxiu de notícies

L'alumni Mar Ullate amb les professores Gemma Sagué i Maria José Aguar

Mar Ullate i Blanca Castro orienten els estudiants sobre oportunitats professionals

La Graduada en Direcció Hotelera, Mar Ullate, va explicar ahir la seva experiència laboral als estudiants de Turisme i Direcció Hotelera per inspirar-los en les seves carreres professionals. Posteriorment, Blanca Castro, responsable de Qualitat de l'Sport Hermitage & Spa Hotel 5*, va presentar les oportunitats de pràctiques d'hivern que ofereixen als estudiants de l'Escola.

Noi consultant internet amb el seu portàtil

Informació sobre l'automatrícula online de 1r curs de Grau (convocatòria de setembre)

Els estudiants de 1r curs que obtinguin plaça als Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per al curs acadèmic 2023-2024, a la convocatòria de setembre, hauran de consultar les dates per matricular-se als estudis. Gestió acadèmica et donarà dia i hora per realitzar l'automatrícula online. Coneix tots els passos que has de seguir per aquest procés. Telèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

Grup de participants de la trobada a la UAB del projecte Erasmus+ SUHET

Turisme i Direcció Hotelera UAB organitza una setmana de formació intensiva en turisme de luxe sostenible

Els representants de les universitats del projecte Erasmus+ SUHET van trobar-se, del 4 al 8 de setembre, a la UAB, per presentar i posar a prova la versió preliminar del nou curs MOOC en turisme de luxe sostenible, que s'oferirà a la tardor a la plataforma Coursera. La setmana de formació intensiva dels participants va consistir en treballar a l'aula diversos aspectes dels continguts dels estudis, i en la realització de sortides de camp per visitar empreses del sector de luxe de Catalunya.

Ilona Alekseienko-Liuta a la seva graduació del Màster

Estudiar, una via per començar de nou

La Ilona Alekseienko-Liuta és ucraïnesa i fa un any i mig que va arribar a Barcelona com a refugiada. Cercant una feina i estudis per intentar començar una nova vida, va trobar les Beques #UABrefugi, que li han permès fer el Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural a la FUAB.

Estudiant realitzant l'automatrícula online amb el seu portàtil

Informació sobre l'automatrícula online de 1r curs de Grau (de la 3a a 5a assignació de juny)

Els estudiants de 1r curs que obtinguin plaça als Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per al curs acadèmic 2023-2024, de la 3a a la 5a assignació de la convocatòria de juny, hauran de consultar les dates de setembre per matricular-se als estudis. Gestió acadèmica et donarà dia i hora per realitzar l'automatrícula online. Coneix tots els passos que has de seguir per aquest procés. Telèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

Noia estudiant caminant pel pont de la Plaça Cívica

Serveis oberts al campus durant l'agost de 2023

Podeu consultar els diferents serveis disponibles al centre i al campus UAB durant el període vacacional del mes d'agost. Alguns serveis funcionaran amb horaris especials, i amb atenció presencial o telemàtica.

Cloudbeds

Cloudbeds impulsa la formació en gestió hotelera dels estudiants de Grau

Cloudbeds, plataforma de gestió hotelera amb més reserves i hostes més satisfets per empreses d'allotjament de tot el món, ha col·laborat durant el curs 2022-23 en la formació dels estudiants dels Graus en Turisme i Direcció Hotelera, oferint el seu sistema PMS per administrar diverses tasques d’un negoci. L’alumnat, d’assignatures com Sistemes d’Informació i Gestió Hotelera, ha pogut posar en pràctica les eines de la plataforma en àmbits com el revenue management, les reserves i el customer experience.