Actualitat

Estudiants del Màster veient les instal·lacions de Fira de Barcelona

Estudiants del Màster en Direcció de Turisme d'Esdeveniments visiten l'Smart City Expo World Congress

Els alumnes del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments van visitar l'Smart City Expo World Congress, el passat 16 de novembre, de la mà de les docents Anna Bueno i Mònica García, representants del Barcelona Convention Bureau, i Ana Núnez, professional de Fira Barcelona, per conèixer les funcions d'aquestes entitats i com es desenvolupava una gran exhibició.

Ponència de la professora Maria Abril a Reus

Maria Abril reflexiona sobre el turisme de memòria històrica a Reus

La professora Maria Abril va ser una de les ponents convidades a intervenir a la jornada de debat sobre el turisme de memòria històrica, que es va dur a terme a Reus, el passat 23 de novembre. Abril va reflexionar sobre "El Turisme com a una de les eines en apropar la Història de forma veraç i atractiva a les noves generacions".

Premi CIEU XIII

XIII Premi CIEU-FEiE 2022, a la idea més emprenedora

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB torna a convocar un reconeixement per a les millors idees i iniciatives emprenedores dels graduats i estudiants de totes les titulacions de la UAB. El període per presentar candidatures finalitza el 9 de desembre.

Agenda

Veure tota l'agenda

Twitter

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Suggeriments, queixes i felicitacions

Més informació UAB