Estudiar

Vine a conèixer els Graus

Portes obertes, sessions informatives i fires promocionals

Aquí trobaràs totes les activitats i accions promocionals (presencials i online) que s'organitzen al llarg del curs perquè puguis conèixer i resoldre els teus dubtes sobre els nostres Graus. 

Fires nacionals i internacionals

Vine a visitar-nos a les pròximes fires educatives, on t'informarem sobre la nostra formació i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

  • Orienta Sardegna (16, 17 i 18 abril)

Dia de les Famílies UAB: 4 de maig de 2024

El Dia de la Família es farà el dissabte 4 de maig, on els futurs estudiants i les seves famílies estan convidats a la UAB per conèixer de prop els graus i la Universitat. En dos torns, s'ofereix una presentació dels graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera i una visita guiada pel centre i els seus serveis a càrrec dels estudiants dels graus, així com un tour guiat pel Campus de la UAB en autocar.

Inscripcions obertes

 

Jornades de Portes Obertes (abril-juliol)

Una matí dedicat als nostres futurs estudiants i els seus familiars, per venir a conèixer els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera i el campus de la UAB. Amb una presentació de la directora, Maria Noguera, i dels estudiants dels graus, que expliquen la seva experiència i fan una visita guiada pel centre i per l'Hotel on es fan pràctiques.

Jornada de Portes Obertes (tots els graus): Dissabte 25 de maig, 10h INSCRIU-TE

Sessions informatives online (d'abril a juliol)

Xerrades informatives online sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera a càrrec de la directora, Maria Noguera, i estudiants dels graus que compartiran la seva experiència. 

Sessió virtual: Dijous 18 d'abril, 18h | Inscriu-te

Visites o sessions personalitzades

La coordinació de Grau t'informarà dels estudis i resoldrà els teus dubtes individualment de forma presencial o virtual. Envia un correu electrònic a fuab.formacio@uab.cat o truca al 93 592 97 10 indicant les dades següents i ens posarem en contacte amb tu:

• Nom i cognoms
• Telèfon de contacte
• Formació que t’interessa

Jornades Portes Obertes UAB (febrer)

Com cada any, la UAB organitza al febrer les Jornades de Portes Obertes. Durant aquest dies, pots venir amb els teus companys o el teu institut a conèixer el Campus de la UAB i els graus que més t'interessen.

Saló de l'Ensenyament (26-30 març 2025)

Visita'ns a la fira de l'educació més important de Catalunya. A l'estand de la Fundació UAB, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, professors i estudiants dels graus et donaran informació sobre l'accés, les assignatures, les pràctiques, les mencions, les sortides professionals i molt més. Apunta't les dates: del 26 al 30 de març de 2025 a Fira Barcelona (Montjuïc).

B-Travel, el Saló del Turisme

Tots els estudis en Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona estan presents anualment en un estand a la fira B-Travel, dirigida tant a professionals com a futurs estudiants interessats en l'oferta formativa.