Estudiar

Vine a conèixer els Graus

Portes obertes, sessions informatives i fires promocionals

Aquí trobaràs totes les activitats i accions promocionals (presencials i online) que s'organitzen al llarg del curs perquè puguis conèixer i resoldre els teus dubtes sobre els nostres Graus. 

Sessions informatives online (juliol)

Xerrades informatives online sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera a càrrec de la directora, Maria Noguera, i estudiants dels graus que compartiran la seva experiència. Properes dates:

Jornades de Portes Obertes

Una matí dedicat als nostres futurs estudiants i els seus familiars, per venir a conèixer els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera i el campus de la UAB. Amb una presentació de la directora, Maria Noguera, i dels estudiants dels graus, que expliquen la seva experiència i fan una visita guiada pel centre i per l'Hotel on es fan pràctiques.

Dia de les Famílies de la UAB: 6 de maig de 2023

El Dia de la Família és un dissabte de maig on els futurs estudiants i les seves famílies estan convidats a la UAB per conèixer de prop els graus i la Universitat. En dos torns, s'ofereix una presentació dels graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera i una visita guiada pel centre i els seus serveis a càrrec dels estudiants dels graus, així com un tour guiat pel Campus de la UAB en autocar.

Visites o sessions personalitzades

La coordinació de Grau t'informarà dels estudis i resoldrà els teus dubtes individualment de forma presencial o virtual. Envia un correu electrònic a fuab.formacio@uab.cat o truca al 93 592 97 10 indicant les dades següents i ens posarem en contacte amb tu:

• Nom i cognoms
• Telèfon de contacte
• Formació que t’interessa

Fires nacionals i internacionals

Vine a visitar-nos a les pròximes fires educatives, on t'informarem sobre la nostra formació i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir. En breus anirem publicant les fires on ens podràs trobar.

Jornades de Portes Obertes de la UAB (febrer 2024)

La UAB organitza cada any pel febrer les Jornades de Portes Obertes perquè vinguis amb els teus companys o el teu institut per conèixer el Campus de la UAB i els graus que més t'interessen.

Saló de l'Ensenyament (13-17 març 2024)

Visita'ns a la fira de l'educació més important de Catalunya. A l'estand de la Fundació UAB, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, professors i estudiants dels graus et donaran informació sobre l'accés, les assignatures, les pràctiques, les mencions, les sortides professionals i molt més. Apunta't les dates: del 13 al 17 de març de 2024 a Fira Barcelona (Montjuïc).

B-Travel, el Saló del Turisme

Tots els estudis en Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona estan presents anualment en un estand a la fira B-Travel, dirigida tant a professionals com a futurs estudiants interessats en l'oferta formativa, que es fa a Fira Barcelona.