Estudiar

Matrícula de 1r curs

Matricula't des de casa teva amb tota comoditat

Si tens problemes amb l'automatrícula, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 678 789 865 (estarà operatiu únicament dins el període d'automatrícula)

Fer la matrícula online és fàcil. Llegeix aquest pas a pas per fer-te una idea ràpida.

Vols reconèixer crèdits de CFGS o d'altres estudis universitaris?

Molt important: en el cas que vulguis reconèixer crèdits ja superats, has de consultar la informació relacionada amb el reconeixement i transferència de crèdits d'altres estudis universitaris i/o la referent al reconeixement d'estudis de Cicles Formatius de Grau Superior.

Aquest tràmit s’ha de realitzar prèviament a la matrícula: sol·licitud de reconeixement de CFGS

Prepara la documentació

Si tens alguna gratuïtat o descompte no informat en el moment de la preinscripció universitària, has de digitalitzar la documentació acreditativa i enviar-la mitjançant el formulari de documentació abans de realitzar la matrícula.

Consulta de quines gratuïtats o descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas. 

Crea la paraula de pas per al NIU

La UAB t’ha assignat un NIU que necessitaràs per matricular-te. El NIU és el teu número d’identificació personal de la UAB, com si fos el teu DNI. Et permetrà accedir a diferents serveis, com ara el campus virtual o l’email de la UAB, i el necessitaràs per fer la matrícula.

Hauràs d'esperar a rebre el correu electrònic de benvinguda que et farem arribar abans de clicar al següent enllaç per tal de conèixer-lo i crear la teva contrasenya associada:  Assignació de la paraula de pas a estudiants de nou accés.

Quan pots fer la matrícula?

Consulta l'apartat de data de matrícula de 1er curs. També t’informarem per correu electrònic del període i procediment de matrícula, així com la documentació que has d'aportar. 

És molt important que facis la matrícula dins del termini habilitat. Fora d’aquest termini es pot perdre la plaça i/o la possibilitat de fer la matrícula online.  

Consulta les assignatures a matricular

Consulta les assignatures que has de matricular de 1r curs i les seves guies docents:
Grau en TurismeGrau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

Consulta els horaris de les assignatures a matricular.

Prepara el pagament

El pagament de la matrícula es fa sempre, dins del 10 dies posteriors a la seva formalització. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament.Calcula l'import de la teva matrícula i dels terminis amb aquest simulador

Al finalitzar la matrícula, si has triat el pagament domiciliat, has de descarregar el mandat de domiciliació (SEPA) i enviar-lo signat per mitjà d’aquest e-formulari

Fes l'automatrícula

Accedeix a l'aplicació d'Automatrícula d'estudiants de nou accés, amb el teu NIU i la teva paraula de pas. El dia i hora el pots consultar a l'apartat de data de matricula de 1er curs.

Per a més informació consulta el manual de automatrícula online

El pagament de la matrícula es fa segons l’opció que hagis triat, a partir dels 10 dies següents a la seva formalització. 

 

Tens dubtes sobre la matrícula?

Consulta el manual d'automarícula online i amplia la informació a la secció de preguntes freqüents de matrícula.

Si tens cap dubte, pots trucar al telèfon d'incidències amb l'automatrícula: 678789865 (estarà operatiu únicament dins el període d'automatrícula), enviar un correu electrònic a graus.fuabformacio@uab.cat, o demanar dia i hora per cita prèvia