Estudiar

Matrícula d'altres cursos de Grau

Matricula't des de casa teva amb tota comoditat  

Fer la matrícula online és fàcil. Llegeix aquesta guia pas a pas per fer-te una idea ràpida. 

Novetat: els estudiants de 2n, 3r i 4t curs de grau de l’Escola FUAB Formació faran l’automatrícula en línia a sia.uab.es pel curs 2023-2024.

Informa't de quan pots fer l'automatrícula

Consulta el dia i hora a partir del qual pots fer la teva automatrícula des de sia.uab.es a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat, sota l’apartat Matrícula i expedient, clicant Verificació de l'horari d'automatrícula

És molt important que facis la matrícula dins del termini habilitat. Fora d’aquest termini es pot perdre prioritat en la selecció d’assignatures i/o la possibilitat de fer la matricula online.   

Prepara't abans d'accedir a l'aplicació

Consulta de quines gratuïtats i descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas, és important revisar la vigència i les dates de lliurament.  

En cas de ser necessari, has de digitalitzar la documentació acreditativa i enviar-la mitjançant el formulari de documentació abans de realitzar la matrícula

 

Consulta el teu expedient acadèmic i assignatures a matricular

Prepara la teva matrícula, comprova el teu expedient acadèmic, consulta les assignatures que t'has de matricular dels teus estudis i les seves guies docents:

Grau en Turisme, Grau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

Consulta els horaris de les assignatures a matricular.

Fes la automatrícula

Accedeix a l'aplicació des de sia.uab.cat, a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat, fent clic a Automatrícula de la resta d'estudiants de grau i d'estudiants de màster. Necessites el teu NIU i la paraula de pas, si no la recordes pots recuperar-la per gestió de paraula de pas. 

Per a més informació consulta elmanual de matrícula online.

Pagament de la matrícula

El pagament de la matrícula es fa sempre, dins dels 10 dies posteriors a la seva formalització. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament. Calcula l'import de la teva matrícula i dels terminis amb aquest simulador.  

Al finalitzar la matrícula, si has triat el pagament domiciliat, has de descarregar el mandat de domiciliació (SEPA) i enviar-lo signat per mitjà d’aquest e-formulari.   

Tens dubtes sobre la matrícula?

Consulta el manual d'automatrícula online i amplia la informació a la secció de preguntes freqüents de matrícula.  

Si tens cap dubte, pots trucar al telèfon 935929710, enviar un correu electrònic a graus.fuabformacio@uab.cat, o demanar dia i hora per cita prèvia.