Estudiar

Doble Grau Internacional UAB i FH SalzburgL’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i la Fachhochschule Salzburg han arribat a un acord per oferir, a partir del curs 2019-2020, un Doble Grau Internacional als seus estudiants de turisme i direcció hotelera. L'acord permet la obtenció d’un Double Undergraduate Degree in Tourism / Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism.

El Doble Grau Internacional és una nova opció per als estudiants de l’Escola, que podran realitzar a la UAB, en els idiomes català i castellà,  les assignatures dels dos primers cursos, així com el primer semestre del tercer curs. A continuació, els estudiants podran cursar el segon semestre de 3r i el primer semestre de 4t a les instal·lacions de la FH Salzburg, situada a la zona turística més important del país: la regió del Tirol.

A la universitat FH Salzburg, que ofereix un Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism, els alumnes de la UAB estudiaran assignatures corresponents a l’especialització en Destination Management o en Hospitality Management, itineraris formatius molt enfocats a la innovació turística i a l’aplicació de les noves tecnologies.

Els estudiants, que hauran d’acreditar un B2 d’anglès per ser acceptats al nou programa, també tindran la oportunitat de reforçar el seu nivell d’alemany i realitzar les pràctiques en terres austríaques.