Actualitat

El programa CROMA retorna en format virtual

El programa CROMA s'adapta a la crisi sanitària

El programa socioeducatiu CROMA 2.0 s'ha adaptat a les circumstàncies sanitàries i canvia les activitats a les aules per l'acompanyament i els tallers online. Està previst que al llarg d'aquest curs hi participin més de 200 infants de 16 escoles dels municipis de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa. Una trentena d'estudiants de la UAB hi col.laboren de forma voluntària.

 

Surt la resolució de les beques Prevenció d'Extremismes Violents

Quatre estudiants sirianes i kurdes es formen a la UAB en prevenció d'extremismes

Quatre joves activistes sirianes i kurdes estan cursant aquest curs a la UAB un màster (tres d'elles) i una altra, un doctorat, gràcies a les beques que han obtingut en el marc del Programa d’Acollida de persones en cerca de refugi a la UAB, que afavoreix que persones en situació de cerca de refugi puguin cursar estudis universitaris i exercir el seu activisme.

Es publica la resolució de les Beques Enginy

11 estudiants en situació de refugi reben una beca Enginy

Es publica, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, la resolució de les Beques Enginy, els ajuts econòmics destinats a compensar aquelles situacions que dificulten l’evolució acadèmica dels i les estudiants refugiades de la UAB en situació d’especial vulnerabilitat.

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

La Cursa solidària en suport de la Marató de TV3, amb un nou format

Fins el 7 de febrer es pot participar a la Cursa solidària -que organitza la UAB amb l'Ajuntament de Cerdanyola- i en suport de La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19. Es fa en un nou format degut a la pandèmia. 

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Campus saludable i sostenible
Voluntariat universitari
Conviu i coopera
Tots els serveis de la UAB