Actualitat

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El dimecres, 14, hi haurà una xerrada sobre com afecten els tòxics de l'entorn a la salut i una altra sobre compartir energia així com zumba i tai-txi. Al llarg de la setmana, més xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

INS Ramon Casas i Carbó

Arranca la fase eliminatòria de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

El dimecres 14 d'abril tindrà lloc la fase eliminatòria de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives. L'INS Ramon Casas i Carbó, l'equip guanyador de la fase local a la Universitat Autònoma de Barcelona, haurà de disputar 4 debats. Com la resta de fases, aquesta també es desenvoluparà en línia des de l'Edifici L'Àgora del campus.

Places disponibles al taller de discapacitat

La discapacitat en primera persona: nou taller online

Nova edició del taller sobre discapacitat que organitza el PIUNE i que permetrà conèixer el món de la discapacitat, escoltant la veu de persones que explicaran la discapacitat en primera persona. El taller, en format virtual, serà del 7 d'abril al 3 de maig.

Noves places de voluntariat a diversos programes de la FAS

Noves places de voluntariat d'acció social

La Fundació Autònoma Solidarà (FAS) obre noves places per fer voluntariat en els programes de Justícia, CROMA 2.0 i en el programa d’Acollida a persones en situació de cerca de refugi.
 

Imatge expo art polemica

Arriba l'exposició virtual 'L'Art de la polèmica'

La mostra "L'Art de la polèmica" és una nova exposició creada des del Màster en análisi i gestió del patrimoni artístic de la UAB i pretén mostrar els efectes devastadors de la censura. Es podrà visitar on-line fins a final de curs.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Campus saludable i sostenible
Voluntariat universitari
Conviu i coopera
Tots els serveis de la UAB