Actualitat

Voluntariat setembre 2021 FAS

El voluntariat universitari en marxa

Els programes d’acció social de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) comencen l’activitat del curs 2021-2022 i busquen estudiants que s’hi vulguin incorporar. Hi ha més de 200 places disponibles per a promocionar el medi ambient o la salut al campus, per formar part dels programes socioeducatius, de justícia o d’acollida a persones en situació de cerca de refugi.

International Welcome Days 2021

Setmana d'activitats adreçada als estudiants internacionals

Les International Welcome Days (IWD) del primer semestre del curs 2021-2022 tindran lloc del 13 al 17 de setembre. Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per tal que els estudiants internacionals puguin conèixer més a fons la UAB.

Tallers pràctics sobre eines digitals als UAB Open Labs

Tallers pràctics sobre eines digitals als UAB Open Labs

Els UAB Open Labs, els laboratoris d'innovació oberta de la UAB, han programat diferents formacions sobre recursos digitals i tecnològics per aquesta tardor. Són tallers gratuïts, dirigits a tota la comunitat universitària i per fer la inscripció no cal tenir coneixements previs. Introducció al tall de vinil, escaneig 3D o disseny de realitat virtual són algunes de les propostes.

VacunacioMassiva

Vacuna't sense cita prèvia al campus de la UAB

La UAB compta amb un punt vacunació contra la COVID-19, situat al cinema de la Plaça Cívica. Les persones que s'hi adrecin no caldrà que ho facin amb cita prèvia. Hi pot accedir qualsevol persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Destaquem

Campus saludable i sostenible
Voluntariat universitari
Conviu i coopera
Tots els serveis de la UAB