Actualitat

MarioBunge

Homenatge mundial al científic Mario Bunge

Coincidint amb els 100 anys que cumpleix el 21 de setembre el físic i filòsof Mario Bunge -un dels grans intel.lectuals del segle XX-, el professor de Psicologia i membre de l'Institut de Neurociències, Ignacio Morgado, participa en el volum d'homenatge que surt aquest dia, juntament amb científics internacionals.

Acte institucional d'inauguració del curs 2019-2020 a la UAB

Mercedes Pardo fa una crida a fer del canvi climàtic una oportunitat de metamorfosi social

Mercedes Pardo Buendía va fer una crida a veure el canvi climàtic com un "mobilitzador social oportú i necessari" capaç de "modificar les expectatives de la humanitat" a la lliçó magistral amb la qual va inaugurar el curs 2019-2020 a la UAB. La rectora, Margarita Arboix, va afirmar que la Universitat "ha de fer dels objectius de desenvolupament sostenible un element central de la seva agenda".

Premi a un projecte del LiPA-UAB

Premi per a un projecte del LIPA-UAB

El projecte europeu EBE-EUSMOSI, que afavoreix la inclusió social a l’escola, coliderat pel Laboratori d’Investigació Prosocial Aplicada (LIPA UAB), ha estat reconegut per l'Agència Italiana Indire-Erasmus com un exemple de bones pràctiques pels resultats obtinguts i la qualitat de la seva implementació.

Llegir més