Actualitat

Bicicleta Facultat de Veterinària

La UAB impulsa l'ús de la bicicleta

La UAB està impulsant l’ús de la bicicleta com a mitjà d’accés al Campus des dels municipis de l’entorn. Al setembre s'inicien les obres per fer un carril bici que connectarà Badia del Vallès amb el campus, està en projecte un carril des de Sabadell, i en un futur, des de Cerdanyola.

Lectura Comunitària Sant Jordi 2021

Lectura comunitària per Sant Jordi al campus

La UAB, amb el suport de la Unitat de Dinamització Comunitària, farà possible la Diada de Sant Jordi al Campus. Durant la setmana del 19 al 23 d’abril es realitzarà davant del centre de recursos una lectura comunitària seguint totes les normes de seguretat.

Estudiants

La UAB Barcelona Summer School obre la inscripció

Durant l'abril continua oberta la inscripció a la UAB Barcelona Summer School per a estudiants internacionals i no UAB. Enguany es realitzarà tant de manera online com presencial depenent de cadascun dels cursos.

Acte de celebració del 50è aniversari de la Facultat de Ciències

Agustí Nieto-Galan defensa la "democratització de la ciència"

Agustí Nieto-Galan ha afirmat que la democratització de la ciència representa "un canvi profund en els termes en què el coneixement científic es produeix, difon i legitima" a la conferència amb què la Facultat de Ciències ha celebrat el seu cinquantè aniversari.