Actualitat

bioestructures mínimes que imiten enzims naturals

Dissenyen nanoenzims amb una combinació única d'estructura i funcions

Un equip de recerca de la UAB ha dissenyat unes bioestructures mínimes capaces de realitzar dues activitats enzimàtiques diferenciades i regulables de manera reversible gràcies a una combinació única de propietats estructurals i funcionals. L'estudi obre la porta a la creació de nanomaterials “intel·ligents” amb combinacions a la carta de funcions catalítiques.

Webinar sobre competències digitals i ocupació

Webinar sobre competències digitals i ocupació

Dimecres 10 de març, a les 12.00 h, la CORE d'Educació i Ocupabilitat de la UAB, el grup de recerca en Educació i treball (GRET) i la IMANcorp Foundation han organitzat una jornada oberta a tothom sobre quines són les competències digitals que requereix el món laboral.

PCR a la Vila Universitària

Nota informativa

Informació sobre el brot de covid-19 detectat a la Vila Universitària de la UAB i resultats del cribatge realitzat als seus residents.

JoseManuelPerezTornero

José Manuel Pérez Tornero, membre del Consell d'Administració d'RTVE

El catedràtic de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació ha estat escollit dijous, 25 de febrer, membre del Consell d’Administració de la Corporación de Radio y Televisón Española (RTVE) pel Congrés dels Diputats. Pérez Tornero serà escollit President del Consell properament.