Avisos

Sol·licitud del número de matrícula

[14/06/2018] Del 18 al 24 de juny s'obre el període de sol·licitud de número de matrícula per estudiants de 2n, 3er i 4rt curs de Grau. Feu la sol·licitud clicant en aquest formulari (només actiu durant els dies en què es pot fer la petició)

Únicament haureu d'indicar el vostre nom i cognoms, l'adreça de correu electrònic, telèfon i seleccionar els estudis.

Tingueu en compte que no s’autoritzarà la formalització de la matrícula si no s’ha demanat cita prèvia amb el nom i cognoms de la persona interessada (*).

Un cop tancat aquest període, se us remetrà un e-mail (el dia 29 de juny), a l'adreça que ens hagueu facilitat, amb el dia i hora assignat (aquest és per estricte ordre d'arribada de la petició vàlida per un únic alumne(*).

Per aquells alumnes que no disposeu d'Internet, podreu fer la sol·licitud a les aules d'informàtica o bé a la Secretaria del Centre, però sempre a través d'aquest procediment online.

(*). En cas d’haver de formalitzar més d’una matrícula, haureu de repetir el procediment després d’haver fet la primera petició de número, per tal de que l’assignació d’horaris sigui continua.

Canvi d'hora de l'examen final d'Alemany III del Grau en Turisme en Anglès

[03/04/2018] Es modifica l'hora de l’examen final d’Alemany III del Grau en Turisme en Anglès del proper 9 d’Abril. En comptes de ser a les 9:30 es realitzarà a les 12 hores.

Disculpeu les molèsties.

Segon període modificació de matrícula: del 12 al 16 de febrer de 2018

[31/01/2018]

En el segon termini de modificació de matrícula només es podran fer modificacions corresponents a assignatures que s'imparteixin durant el segon semestre (per fer un canvi de grup, una anul·lació d'assignatures o una ampliació). Excepcionalment es podrà autoritzar fer modificacions d’assignatures anuals.

Per fer-ho, cal abonar la taxa vigent establerta pel centre (27,27 euros) el període del 12 al 16 de febrer i presentar la sol·licitud de modificació de matrícula, que et pots descarregar aquí Sol·licitud modificació de matrícula
 
Consulta més informació important a la notícia de portada