Coneix el centre

Missatge de la directora

Missatge de la directora Benvinguts i benvingudes,

Primer de tot, m’agradaria felicitar-vos per estar interessats en un sector tan fascinant com el turístic, amb tot el que aquest aporta d’experiències i vivències a tots els que en formem part: usuaris, treballadors, formadors o estudiants. I per escollir el nostre centre i la nostra Universitat per passar uns anys tan importants de la vostra vida.

Inicieu una etapa com a estudiants per tal de formar-vos com a professionals del sector. Ja sigui a nivell de grau, de postgrau o de cursos d’especialització, voldria dir-vos que espero que aquests anys de formació us deixin un record indeleble a la vostra memòria com una etapa de creixement personal i professional que us ajudi a ser els bons professionals que requereix l'àmbit turístic.

Els membres del col·lectiu de professorat, al qual pertanyo, aspirem a ser part activa de la vostra formació, ajudant-vos en l’adquisició no només de coneixements sinó també d’habilitats que us permetin desenvolupar-vos en un entorn canviant com el que ens envolta. Esperem contribuir a reivindicar la passió per aprendre i formar-vos al llarg de tota la vostra carrera professional -en gestió, idiomes, noves tecnologies, habilitats comunicatives, coneixement del patrimoni cultural i humà, treball en equip i intel·ligència emocional-, i impulsar el vostre esperit innovador i creatiu.

La universitat la formem tots. Per tant, confiem que d'ara endavant aquest sigui per vosaltres un espai de debat, de reflexió i d’aprenentatge, en el qual us trobeu bé mentre hi sou i al que vulgueu tornar quan formeu part del col·lectiu de graduats i graduades.
Finalment, m’agradaria desitjar-vos en nom del professorat, dels tutors, dels coordinadors i del personal d’administració i serveis uns anys d’aprenentatge, de noves experiències i de bons moments compartits.

Maria Noguera

Directora