La Fundació UAB

Historial de simulacres d'emergència

En aquest apartat es recullen les últimes acciones en prevenció de riscos laborals y capacitació del personal en casos d'emergència a les instal·lacions de l'Hospital Clínic Veterinari, situat al Campus UAB.

Simulacre a l'Hospital Clínic Veterinari27 de maig de 2022: Simulacre d'emergència que es va dur a terme a l'edifici perquè les persones treballadores sàpiguen com actuar en cas d'incendi.

   • 18 de novembre de 2019: simulacre d'evacuació d'unes 70 persones, per tal de fer participar persones que anteriorment no havien fet cap simulacre. La simulació d'incendi va tenir lloc a la consulta externa de la sala de cures. (Consulta el guió)


 

 

 

  • novembre de 2017: simulacre d'emergència amb evacuació general de totes les persones de l'Hospital per la presència de foc simulat a la consulta veterinària d'exòtics. (Consulta el guió)
  • octubre 2016: simulacre d'emergència amb evacuació general de tot l'Hospital -personal i clients- per la detecció de fum simulat a la zona de bugaderia. (Consulta el guió)