Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Jocs Florals

Jocs Florals 2023

Jocs Florals 2019

BASES DE PARTICIPACIÓ

Participants
El concurs s’adreça als estudiants matriculats en qualsevol centre ja sigui estudis de grau o de màster, així com els Alumni UAB.

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació de les bases i implica la cessió dels drets de publicació, distribució i difusió en els diferents mitjans disponibles de la UAB, respectant sempre l’autoria, segons preveu la legislació sobre la propietat intel·lectual i sense cap compensació econòmica.

Terminis

 • Inici de la convocatòria: 17 de febrer de 2023
 • Final de la convocatòria: 16 de març de 2023
 • Acte de lliurament de premis: 20 d’abril a les 14h, a la Fira de la Comunitària a la plaça Cívica.

L’organització es reserva el dret de modificar els terminis establerts.

Lliurament dels escrits
Les obres presentades han de ser originals, i s’exclouran del concurs els plagis o còpies d’obres ja existents. 

El lliurament es farà únicament en suport digital, mitjançant un formulari online i amb el format següent: font Arial amb la mida 12, amb un interlineat d’1,5 i el document en format no editable .pdf.

En el formulari es demanarà un pseudònim per cada obra per a que pugui associar-se el participant amb l’obra presentada. En els textos no es podran incloure el nom del participant ni cap dada que permeti la seva identificació. 

Cada participant podrà presentar un màxim de dos textos, sigui de la mateixa categoria o de categories diferents.

Les persones participants en el concurs assumiran la responsabilitat total dels drets de terceres persones sobre les obres presentades. 

Categories
Les categories premiades seran les següents:

 1. Creació relat
  Poden participar-hi obres originals amb una extensió màxima de 5 pàgines. Es pot participar en català, castellà i anglès.
 2. Creació poesia
  Poden participar-hi obres originals amb una extensió màxima de 3 pàgines. Es pot participar en català, castellà i anglès.
 3. Creació de conte infantil o juvenil
  Poden participar-hi obres originals amb una extensió màxima de 5 pàgines. Es pot participar en català, castellà i anglès.
 4. Microrelat
  Poden participar-hi obres originals amb una extensió màxima de 750 caràcters o un paràgraf de 10 línies. Es pot participar en xinès.
 5. Haiku
  Poder participar-hi obres originals en japonès.
 6. Traducció
  La participació consistirà en la traducció d’un text al castellà o al català des de l’Anglès, l’Alemany o el Francès. Els textos es troben fent clic als enllaços de cada idioma que es presenten a continuació: Anglès Alemany Francès 

Premis
S’atorgaran 14 premis: un per cada idioma de cada categoria, excepte en les categories de traducció, que s’acceptaran tant en castellà com en català, però no hi haurà un premi per cada idioma.

El guanyador/a de cada categoria serà premiat/da amb una targeta regal de l'ABACUS per un valor de 100€.

L’organització es reserva el dret a deixar desert qualsevol dels premis.

Jurat
El tribunal que valorarà els treballs presentats estarà format per docents de cadascuna de les facultats convocants: Facultat de Ciències de l’Educació, Facultat de Filosofia i Lletres i Facultat de Traducció i d’Interpretació.

Les persones membres del jurat i les entitats organitzadores es comprometen a mantenir el secret del veredicte fins l’acte de lliurament dels premis.

 

Guanyadors

 A continuació trobareu la resolució amb els guanyadors de cadascuna de les categories i mencions especials. 

RESOLUCIÓ JOCS FLORALS