International Welcome Days

International Welcome Days. Febrer 2020

International Welcome DaysLes International Students Welcome Days (IWD) del segon semestre del curs 2019-2020 tindran lloc del 3 al 14 de febrer de 2020.

Durant aquells dies es faran diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats, a més d'un dinar internacional per a compartir menjars típics del vostre lloc d'origen. És una bona oportunitat per conèixer totes les activitats de les quals podeu gaudir durant la vostra estada a la UAB i conèixer estudiants locals i altres estudiants internacionals que acaben d'arribar a la universitat.

Aquí teniu el programa d'activitats de les International Welcome Days:

Dilluns 3
13 h
Benvinguda als estudiants internacionals, a càrrec del Vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez i la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno.
Lloc: Sala Cinema de la UAB.

16 h Presentació del col·lectiu d'estudiants ESN (Erasmus Student Network). Presentaran les activitats que faran durant el semestre i com s'hi pot participar.
Lloc: Sala Cinema de la UAB.

Dimarts 4
10 h Coneix el món, coneix AIESEC
, a càrrec del col·lectiu d'estudiants AIESEC. Gimcana sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU per prendre consciència sobre els principals problemes globals.
Lloc: Plaça Cívica

13 h Dinar internacional. Cuineu un plat típic del vostre país i porteu-lo per compartir amb la resta d’estudiants de la UAB. És una bona manera de conèixer altres cultures a través de la seva gastronomia.
Lloc: Sala d'Estudi de la Plaça Cívica.

Dimecres 5
15 h Activitats del Tàndem. Espai per a practicar llengües en grup a través de jocs i activitats. Més informació i inscripcions.
Lloc: Sala d'Estudi de la Plaça Cívica.

Dijous 6
11 h Jornades de Catan
, a càrrec del col·lectiu d'estudiants CRUAB. Partida de Catan oberta on podreu aprendre a jugar-hi amb el Club de Rol de la UAB.
Lloc: Plaça Cívica.

12 h Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. Taller de català per poder tenir unes nocions bàsiques d’aquesta llengua. Més informació i inscripcions.
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici l'Àgora.

Divendres 7
12 h Coneix el Protocol de la UAB d'actuació en cas d'assetjament
. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Més informació i inscripció.
Lloc: Sala 117 de l'edifici l'Àgora.

13 h UAB Campus Tour, a càrrec del col·lectiu d'estudiants ESN (Erasmus Student Network). Tour on podreu coneixer els diferents espais i les instal·lacions del campus de la UAB.
Punt de trobada: Plaça Cívica.

Dissabte 8
12 h Passejada per Barcelona i pícnic a la Ciutadella
. El Mentors de la UAB faran una visita pel centre de Barcelona que finalitzarà al Parc de la Ciutadella, on farem un pícnic tots junts. No oblideu portar alguna cosa per menjar.
Punt de trobada: Plaça Catalunya (Barcelona).

Dilluns 10
12.30 h Catalan Brunch
, a càrrec del col·lectiu d'estudiants ESN (Erasmus Student Network). Dinar on podreu provar pa amb tomàquet, fuet i altres menjars típics del país.
Lloc: Plaça Cívica

13 h Come and play chess, a càrrec del col·lectiu d'estudiants Chess UAB. Partides d’escacs obertes i presentació del club d’escacs de la Universitat.
Lloc: Plaça Cívica.

Dimarts 11
13 h JAM oberta de Swing
, a càrrec del col·lectiu d'estudiants Swing UAB. Demostració i classe oberta de Swing on podreu aprendre els passos principals i ballar amb el col·lectiu de Swing de la UAB.
Lloc: Plaça Cívica

Dijous 13
13 h Assaig Obert dels Ganàpies de la UAB
, col·lectiu d'estudiants de la UAB. La colla castellera de la UAB farà un assaig obert on podreu veure com s’organitzen per fer els castells i podreu provar de fer un pilar.
Lloc: Plaça Cívica.

17 h Partit de touch rugby, a càrrec del col·lectiu d'estudiants Centaures de la UAB. Podreu provar de jugar a rugby amb aquesta modalitat de joc on no hi ha placatges.
Punt de trobada: Plaça Cívica.