Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Lliga de Secundària i Batxillerat

Lliga de Secundària i Batxillerat 2024

Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

La fase local de l ‘edició 2024 de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives d’Universitats a la Universitat Autònoma de Barcelona es desenvoluparà a la Sala Teatre de la UAB del 19 al 23 de febrer de 2024

La participació dels estudiants de 4t d’ESO i batxillerat en aquesta activitat permet treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional.


El tema d’aquesta edició és: La Intel·ligència artificial és una amenaça per a la humanitat?

La preinscripció s'organitza des de la pròpia Xarxa Vives del 20 de setembre al 20 d'octubre. Els centres coneixeran la seva admissió abans del 3 de novembre. Caldrà formalitzar la inscripció abans del 10 de gener.

La fase final, on podran participar els equips guanyadors de les fases locals, tindrà lloc del 17 al 19 d'abril de 2024 a la Universitat Jaume I

Trobareu més informació sobre la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat al lloc web de la Xarxa Vives d'Universitats.

L’equip guanyador
L'equip campió d’aquesta fase local representarà la UAB en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Xarxa Vives d'Universitats que tindrà lloc del 17 al 19 d’abril del 2024 a la Universitat Jaume I.

La persona millor oradora

En la fase classificatòria els jurats valoraran la persona millor oradora de cada debat. El participant més valorat pels jurats en aquesta fase obtindrà el premi de millor persona oradora, obtenint com a premi un e-book.

La Lliga de Debat més enllà de la UAB

Podreu gaudir dels debats a Twitter @sumataldebatUAB, el blog Suma't al Debat de la UAB i la cara més divertida als stories de l’Instagram @comunitatuab.

Seguiu-nos, etiqueteu-nos a les xarxes i sumeu-vos al debat de la UAB!