Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Espai Taller

Espai Taller

L’Espai Taller del Centre de Recursos és un espai polivalent que està a disposició dels col·lectius perquè puguin realitzar-hi tota mena d’activitats i perquè tinguin els recursos necessaris per a dur-los a terme. Aquí, els col·lectius poden utilitzar la màquina de xapes i l'espai de serigrafia per a fer marxandatge per a les seves activitats. Consulteu en aquest enllaç com sol·licitar i utilitzar aquests recursos.

La Unitat de Dinamització Comunitària, amb la col·laboració de les entitats inscrites a elDirectori ofereix una programació pensada per promoure el creixement del teixit associatiu, el seu coneixement entre l'estudiantat i per a fomentar que els tallers que es programin generin un impacte positiu en la comunitat universitària. 

Consulteu aquí la programació del curs 22/23

L'objectiu principal d'aquest taller és dotar a la comunitat educativa d’eines i recursos per tal de poder ser autònoms en les petites reparacions dels electrodomèstics típics. Promovent valors i actituds com la reutilització.

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària, Tecno UAB i Solidança

Dia i hora: 29 de novembre a les 13h

Més informació i recull de fotografies

Reparacio_electrodomestics

Taller per a aprendre l’art de la henna, per a dissenyar i aprendre a aplicar la henna, a dibuixar els símbols més predominants i el seu significat i ampliar el teu coneixement sobre les cultures que utilitzen la henna.

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària i UAB Antirracista

Dia i hora: 15 de desembre a les 13h

Més informació i recull de fotografies

Henna