Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Espai Taller

Espai Taller

L’Espai Taller del Centre de Recursos és un espai polivalent que està a disposició dels col·lectius perquè puguin realitzar-hi tota mena d’activitats i perquè tinguin els recursos necessaris per a dur-los a terme. Aquí, els col·lectius poden utilitzar la màquina de xapes i l'espai de serigrafia per a fer marxandatge per a les seves activitats. Consulteu en aquest enllaç com sol·licitar i utilitzar aquests recursos.

La Unitat de Dinamització Comunitària, amb la col·laboració de les entitats inscrites a elDirectori ofereix una programació pensada per promoure el creixement del teixit associatiu, el seu coneixement entre l'estudiantat i per a fomentar que els tallers que es programin generin un impacte positiu en la comunitat universitària. 

Consulteu aquí la programació del curs 22/23

Tallerreparacio

L'objectiu principal d'aquest taller és dotar a la comunitat educativa d’eines i recursos per tal de poder ser autònoms en les petites reparacions dels electrodomèstics típics. Promovent valors i actituds com la reutilització.

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària, Tecno UAB i Solidança

Dia i hora: 29 de novembre a les 13h

Més informació i recull de fotografies

TallerHenna

Taller per a aprendre l’art de la henna, per a dissenyar i aprendre a aplicar la henna, a dibuixar els símbols més predominants i el seu significat i ampliar el teu coneixement sobre les cultures que utilitzen la henna.

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària i UAB Antirracista

Dia i hora: 15 de desembre a les 13h

Més informació i recull de fotografies

primersauxilis

Taller a càrrec de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que té l'objectiu de facilitar les tècniques i les eines adequades per a resoldre situacions d'emergència en el context de les activitats a la muntanya i per a saber com respondre davant d'accidents que es puguin produir en el desenvolupament de l'activitat

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària i Club Alpí Universitari

Dia i hora: 28 de febrer i 18 d'abril

Més informació i recull de fotografies

impressiolaser

Taller a càrrec del col·lectiu Tecno UAB i l'UAB Open Labs que té l'objectiu de donar a conèixer les eines necessàries per a dissenyar i imprimir les seves pròpies creacions al conjunt del teixit associatiu de la UAB , amb diversos materials i amb la maquinària disponible a l'Open Labs. 

Organitza: Unitat de Dinamització Comunitària, Tecno UAB i UAB Open Labs

Dia i hora: 14 de març (fase de disseny) 19 i 20 de març (fase d'impressió)

Més informació i recull de fotografies