Viu a la UAB

Actualitat

La dansa de la UAB surt de l'aula per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Com ja és tradició, cada mes d'abril l'Aula de Dansa de la UAB surt al carrer per tal de celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Enguany es durà a terme el dijous 28 d’abril a partir de les 13:00h a la Plaça Cívica, on es podran veure les mostres del Taller d'Iniciació i del Grup Estable de l’Aula de Dansa, dues propostes de la convocatòria Autònoma Actua i una actuació de la companyia de dansa Physical Momentum Project.

+

Arriba el #MEMEnginy 2016

L’Escola d’Enginyeria celebra la seva festa, #MEMEnginy 2016, el proper dijous, 28 d’abril, amb un fòrum d’empreses i centres de recerca, una mostra de les noves tecnologies del sector i un bon nombre de xerrades, tallers i concursos adreçats als estudiants.

+

CEA apropa el món àrab a la UAB

Les primeres jornades sobre el món àrab es celebren els dies 28 i 29 d’abril, organitzades pel Col·lectiu d’Estudiants Àrab de la UAB en col·laboració amb estudiants de Filologia Semítica de la UB. Les jornades consisteixen en un aproximació al món àrab mitjançant un recull de conferències, exposicions, debats, etc.

+

La FAS us convida al seu acte de cloenda

Per tal de tancar el curs 2015-2016, la FAS organitza un acte de cloenda que se celebrarà el 26 de maig al Rectorat. Es farà balanç de les dades més rellevants i es comptarà amb el testimoni de les persones que han participat en les activitats.

+

La UAB rebrà els prop de 500 infants del CROMA

La visita a la UAB dels nens i nenes que participen al Programa CROMA de la FAS és ja una cita consolidada al calendari com a cloenda dels tallers que un centenar d'estudiants voluntaris i voluntàries dinamitzen amb infants de 27 escoles del Vallès. L'esdeveniment serà, enguany, el pròxim dimecres 11 de maig.

+

Cultura i vida al campus