Viu a la UAB

Actualitat

Mesures urbanístiques més efectives per incrementar l’ús de la bici

El model, desenvolupat per investigadors de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, compara diferents actuacions i determina quin és el conjunt de mesures més efectiu.

+

Ja pots inscriure't als cursos de la FAS reconeguts amb crèdits

La FAS ofereix tres activitats convalidables per crèdits de lliure elecció o ECTS per a aquest segon semestre:  "Sexualitat i afectivitat. Una mirada integradora", "Discapacitat o capacitats diverses?" i les "Jornades de sensibilització de Sobirania Alimentària".

+

Participa a la Lliga de Debat 2015

La Lliga de Debat universitari de la UAB, que tindrà lloc del 28 al 30 de gener del 2015, té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants a través de l’enfrontament dialèctic.

+

Passos per a integrar l'educació pel desenvolupament a la universitat

El 1r Seminari de treball "L'educació per al desenvolupament (EpD) en els estudis de grau. Construint una universitat crítica i compromesa", organitzat per la FAS, va reunir més de 40 professionals d'universitats i membres d'organitzacions que treballen en l'àmbit de l'educació crítica.
 
 

+

GraficEnquestamobilitat

Augmenta l'ús del transport públic entre la comunitat UAB

Segons la darrera Enquesta d'Hàbits de Mobilitat a la comunitat UAB, des del 2006 hi ha una tendència a l'alça en l'ús del transport públic. La crisi econòmica, un major respecte a valors com el medi ambient i la millora d'alguns serveis de transport públic s'apunten com la causa d'aquest augment.

+

Cultura i vida al campus