Viu a la UAB

Actualitat

#efecteGezi: l’art com a via de resistència pacífica

El projecte “#efecteGezi” es basa en les fotografies de persones anònimes que es van fer virals a les xarxes socials durant la mobilització de l’any 2013 a Istanbul. D’aquestes fotografies van sorgir un seguit de memes en què es basa l’exposició de l’artista, Oriana Eliçabe.

+

La benvinguda als nous delegats i delegades

La vicerectora Sara Moreno ha donat la benvinguda als nous delegats i delegades del curs 2016-2017 en una sessió en què s’han exposat les línies de treball per al nou any. Ha destacat la iniciativa #DebatsUniversitatXXI mitjançant la qual es pretén obrir un espai de reflexió i debat sobre el futur de la UAB.

+

65 idees pel cartell de la FM UAB 2016

El cartell guanyador de la Festa Major serà escollit entre les 65 propostes diferents presentades per estudiants de tot el campus i pel personal universitari.
 

+

SetmanaMobilitat2014

Setmana de la mobilitat sostenible i segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la UAB, que es farà del 24 al 28 d'octubre, inclourà diferents activitats cada dia al campus de Bellaterra. La bicicleta serà la protagonista el dijous, 27, Dia de la Bicicleta. Es presentaran diferents apps de transport col·lectiu, i una d'elles serà per compartir el cotxe.

+

Cultura i vida al campus