UAB

Et pot interessar

L'examen oficial d'anglès TOEIC
a la UAB

Màsters i postgraus:
escull el teu!

Manual d'identitat corporativa

Actualitat

Sessió sobre economia col·laborativa a l’espai UAB-Emprèn

Albert Cañigueral, de la comunitat OuiShare, impartirà un taller sobre economia col·laborativa, i Sergi Figueres, CEO de Worldcoo i alumni de la UAB, explicarà el model de negoci d’aquesta eina que promou l’e-commerce solidari. Serà el 22 de febrer, dimecres, a partir de les 13.00 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica.

+

Esther Pérez i Josep Tarrés debaten sobre la contaminació de l'amiant

El 23 de febrer, en un acte organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB, Esther Pérez, advocada del Col·lectiu Ronda, i Josep Tarrés, pneumòleg i membre d'una comissió que estudia els efectes de l'amiant, dissertaran sobre la contaminació ambiental de l'amiant a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a les 19 h.

+

Exposició sobre el projecte INCASI a la Biblioteca de Ciències Socials

La Biblioteca de Ciències Socials de la UAB organitza del 23 de febrer al 15 de març una exposició sobre la compilació científica i l'activitat de l'International Network for Comparative Analysis of Social Inequalities (INCASI). Els dijous 23 de febrer i 9 de març es duran a terme presentacions de llibres sobre el mateix projecte.

+

S'inaugura una exposició d'art comunitari feta per joves interns

L’exposició d’art comunitari “Jo també sóc del barri DE GIRA/ON TOUR” dóna a conèixer un recull d’obres d'art fetes per menors i joves interns en centres de justícia juvenil. Impulsada per la FAS-UAB i l'artista i professor de la UAB, Alter Krapp, s’inaugurarà el 2 de març a Barcelona, i es podrà visitar fins el 18 de març.

+

Sala de Premsa
Seu electrònica Seu electrònica
Transparència Portal de transparència
Responsabilitat Social Universitària Responsabilitat Social Universitària

Projecció