International Welcome Days

International Welcome Days UAB


Les International Students Welcome Days (IWD) del segon semestre del curs 2017/2018 tindran lloc del 12 al 17 de febrer de 2018.

Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats, a més d'un dinar internacional per a compartir menjars típics del vostre lloc d'origen. És una bona oportunitat per a saber totes les activitats de les quals podeu gaudir durant la vostra estada a la UAB i conèixer altres estudiants internacionals que acaben d'arribar a la universitat.

Aquí teniu el programa d'activitats:

Dilluns 12
12 h Fira de col·lectius i serveis de la UAB. Més informació.
13 h Benvinguda als estudiants internacionals a la Sala Cinema de la UAB.

Dimarts 13
12 h Coneix les activitats culturals de la UAB. A càrrec de Cultura en viu. A la Sala Teatre de la UAB. Més informació i inscripció.
15 h Presentació ESN (Erasmus Student Network) a la Sala d’actes de l’Àgora (al costat de la Sala Cinema de la UAB).

Dimecres 14
12 h Xerrada: Com fer de voluntari/a a la UAB?, a càrrec de la Fundació Autònoma Solidària, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripcions.
15 h Activitats del Tàndem. Sala Annexa Hotel d’Entitats. Més informació i inscripcions.

Dijous 15
12 h Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripcions.
13 h Dinar Internacional. Davant del Centre de Recursos per a Col·lectius. Més informació.
13 h Assaig obert de la Colla Castellera de Ganàpies UAB. Plaça Cívica (davant del Centre de Recursos per a Col·lectius)

Divendres 16
12 h Coneix el Protocol de la UAB d'actuació en cas d'assetjament. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripció.

Dissabte 17
12 h Passejada per Barcelona i pícnic a la Ciutadella. Punt de trobada a Plaça Catalunya. Més informació