Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Programa Tàndem

Imatge Tandem

Programa Tàndem

El Tàndem és un programa d'activitats on es promou l’intercanvi lingüístic i cultural entre estudiants catalanoparlants i d’altres d’arreu del món. És una forma de connectar estudiants de diferents països i facultats. És una molt bona oportunitat pels que acabeu d’arribar i voleu conèixer estudiants locals, o si bé voleu participar en programes de mobilitat internacional.  

 

Per a més informació ens podeu escriure a intercanvi.estudiants@uab.cat.

 

   Ets estudiant local?      Ets estudiant internacional?

 Si preferiu fer trobades pel vostre compte i “petit comitè”, la vostra opció són les parelles lingüístiques. 

En les parelles lingüístiques es posen en contacte dues persones que parlin una llengua en comú per practicar tant aquesta llengua com el català. És requisit indispensable que una de les dues persones tingui el català com a llengua primària. 

El període de duració de les parelles lingüístiques serà entre el 10 de març i el 9 de juny. En aquest temps les parelles tenen la llibertat de decidir quan, com i on practicaran llengües. 

Si vols formar part de l'activitat, cal que emplenis el formulari abans del dia 3 de març i l’equip de Dinamització Comunitària se n'encarregarà de formar les parelles i comunicar-les.  Places limitades

Inscriu-te!

 

L'intercanvi lingüístic grupal s'organitza en tres grups on s’alternaran diverses llengües amb el català. Tindrà una durada de 4 sessions que es duran a terme en els següents horaris 

  • Els dimecres 3, 10, 17 i 24 d'abril: de 13 a 14 h. 

  • El dijous 4, 11, 18 i 25 d'abril: de 14 a 15 h 

L’activitat es durà a terme a la sala polivalent de l’edifici Àgora, a la plaça Cívica.  

Per poder fer la inscripció, cal emplenar el formulari abans del dia 17 de març. Un cop s’hagi emplenat el formulari, des de la Unitat de Dinamització Comunitària s’enviarà un correu de confirmació de la plaça. Places limitades.

Inscriu-te!