Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Kit de Supervivència 2

Habilitats Comunicatives i Competències Digitals

Objectius de l'activitat
Descobreix com millorar les teves habilitats comunicatives en aquesta activitat de reconeixement de crèdits a la UAB. Desenvolupa la teva confiança per parlar en públic i refina la teva expressió escrita, aprenent estratègies per comunicar-te amb claredat i eficàcia. Aprofundeix en la comprensió lectora i síntesi, i treballa en les habilitats d'escolta i anàlisi crítica utilitzant tècniques com l'entrevista etnogràfica. Aquesta activitat ofereix una experiència participativa i pràctica per potenciar les teves capacitats expressives.

Programa
El programa consta de dues parts: 

Primera part. Habilitats comunicatives: 

  1. Parlar en públic
  2. Escriure clar
  3. Comprensió lectora i síntesi
  4. Escolta i anàlisi crític

Segona part. Competències digitals:

  1. Eines bàsiques per la utilització de les tecnologies en els estudis de grau.

Avaluació

El criteri d'avaluació es realitzarà seguint i avaluant les diferents activitats i exercicis pràctics que demani el tutor. 
Per poder avaluar l'activitat és obligatoria l'assistència mínima del 80% de les sessions. 

Reconeixement acadèmic
Es reconeixeran 2 crèdits ECTS per la realització i superació d'aquesta activitat. Haureu de marcar expressament la casella de vols reconèixer 2 crèdits ECTS a la inscripció de l'activitat?. 

Calendari, horaris i professorat

 
  12 març
dimarts
13 març
dimecres
14 març
dijous
15 març
divendres
19 març
dimarts
22 març
divendres 
13 a 15h Parlar en públic. Marc Espín. Escriure clar. Marc Espín Comprensió lectora i síntesi. Laia Seró      Escolta i anàlisi crític. Laia Seró       Eines bàsiques per a la utilizació de teconologies en els estudis de grau. Marina Carbonell Lliurement d'activitats Online

Ubicació
Totes les activitats es realitzaran a la Sala Polivalent de l'Edifici Àgora, exceptuant la del divendres 15 de març, que es realitzarà a la Sala R/115 i el dimarts 19, que es realitzarà a la Sala R/117 del mateix edifici.

Places
Aquesta sèrie d'activitats té un aforament limitat de 20 places, que s'escolliran en ordre d'inscripció, si el nombre d'inscripcions és superior, entrareu en la llista d'espera, com a reserva per si alguna persona es dona de baixa. 

Inscripció
Els/les estudiants interessats/des cal que omplin el formulari d'inscripció. La data límit d'inscripció és el 10 de març.