Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

La Comunitària

La Comunitària UAB

Promoció curs 22/23 Unitat de Dinamització Comunitària

La Comunitària UAB són dues jornades culturals, de 12h a les 16h, una a principi de curs i l’altre al voltant de Sant Jordi, on podem compartir activitats i donar-nos a conèixer.  

Les associacions inscrites en el Directori, registre del teixit associatiu, els consells d’estudiants i els diferents serveis del campus surten a la plaça de Cívica i ofereixen activitats a la Fira. És una bona oportunitat per conèixer-los tot gaudint d’una bona estona.   

A més a més, podreu per la Cívica i compartir el dinar a la plaça aconseguint la vostra samarreta de La Comunitària UAB amb els vostres companys i companyes de feina o d’estudi. 

D’altra banda, a l’Espai SIS, entre els Edifici B i C de l’eix central, també trobaràs programació cultural i més activitats. 

Per últim, també podràs gaudir d’activitats en equipaments del campus com el Centre de Recursos per a Col·lectius, la Sala Teatre o les Biblioteques.

Aquest curs La Comunitària tindrà lloc el 3 d’octubre i el 23 d’abril de les 12h a les 16h. Consulta la programació en el bloc (https://webs.uab.cat/lacomunitariauab/)