La Fundació UAB

Escola de Turisme i Direcció Hotelera

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ha estat pionera a l’estat espanyol, amb un model docent que ofereix els Graus en Turisme, en Turisme en Anglès i en Direcció Hotelera, màsters oficials i propis i titulacions amb un alt grau d'especialització.

Així mateix, l'Escola manté una relació continuada amb el sector turístic i hoteler que afavoreix la realització de les pràctiques nacionals i internacionals dels estudiants, facilita la participació directa de representants de les empreses privades i els organismes públics en les activitats docents, i manté oberts els camins per a la inserció professional dels seus titulats a nivell global. 

Origen dels estudiants

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera es caracteritza per tenir un alt percentatge d'estudiants d'arreu del món, repartits entre els diferents graus, màsters oficials, màsters propis, postgraus i cursos d'especialització que ofereix. Alguns dels països amb més representació són França, Itàlia, Suïssa, Armènia, Rússia, Kazakhstan, Camerún, Argentina, Bolívia, Perú, Marroc, Xina o els Estats Units.

Consulteu aquí els mapes amb els països d'origen dels estudiants internacionals de l'Escola.

Mobilitat i pràctiques internacionals

L'Escola rep i envia cada any als seus estudiants a intercanvis de mobilitat internacionals a través d'Erasmus+ o el programa Propi UAB (veure mapa) o mitjançant convenis bilaterals, com el que es manté amb el Manhattan Institute of Management o la University of California Riverside.

A més, als estudiants se'ls proposen més de 700 oportunitats de pràctiques internacionals a través de la publicació d'ofertes i facilitant la interrelació amb empreses o establiments turístics rellevants del sector, també a nivell global.

European Mise en Place Cup

També cal destacar la presència de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera durant 6 edicions a la European Mise en Place Cup (EMCUP), una competició entre les 36 millors escoles de turisme i direcció hotelera d'Europa, organitzada cada any a la ciutat de Maastricht (Holanda).

Els estudiants de l'Escola han obtingut òptims resultats en la competició: en l'última edició del 2018, els representants van guanyar el 2º premi, a més d'obtenir la 1a posició pel "millor vídeo de presentació" i al "millor networker".