Sant Jordi i Dia Internacional de la Dansa a la UAB

Imatge DID SANT JORDI web


El dia 23 d'abril, celebrem la Diada de Sant Jordi i el Dia Internacional de la Dansa. Ho farem amb diverses actuacions que tindran lloc a l'escenari de la Plaça Cívica.
 
El dia 23 d’abril l’Autònoma Celebrarà la Diada de Sant Jordi. A la Plaça Cívica hi haurà les parades de la fira d’entitats de la UAB, que hi seran des de les 12 h fins a les 16h. A l’Espai Escènic de la Plaça se celebraran diverses activitats per celebrar la Diada, així com el Dia Internacional de la Dansa. Per començar, sentirem Red Carpet Room, guanyador del Premi Autònoma Actua, que presentarà el seu àlbum Lackluster. Es tracta de música que oscil·la entre els gèneres electropop, indie i synthpop, que fa combinant elements pregravats amb guitarra i veu en viu.
 
Seguidament, i amb motiu del passat Dia Internacional de la Dansa, podrem veure l'espectacle que ha preparat l'Aula de Dansa de la UAB. Constarà de dues peces coreogràfiques a càrrec del Taller d'Iniciació a la Dansa Contemporània, sota la direcció de David Novoa. I el Taller de Dansa Contemporània (Nivell Mig) amb la peça My Favourite Life, que dirigeix Laia Santanach. 
 
Per acabar, els ballarins Laia Santanach i Miquel Barcelona interpretaran Vaivé, una proposta que han creat conjuntament. Vaivé parteix de la idea del cicle, la continuïtat, el temps i l'espai habitat. L'obra és un duet on la complicitat, l'escolta i la confiança en l'altre donen pas a què els conceptes es facin visibles en la totalitat de la peça. La coreografia investiga en el treball de contacte posant de manifest l’equilibri de forces i pes. Es tracta d’una peça creada en 360 graus que ralça la proximitat del públic en l’escena per fer-lo partícip de l’experiència vivencial dels intèrprets. 

A més, el campus s'omplirà de parades i altres activitats com pilars de la Colla Castellera Ganàpies, la classe oberta de Swing a càrrec del col·lectiu d’estudiants Swing UAB i el lliurament de premis del concurs de relats eròtic i lectura dels relats guanyadors.

Per més informació, consulteu la programació completa aquí.