Grup Estable de Teatre

Imatge Grup Estable Teatre Web

Direcció: Ricard Gázquez
 
El Grup Estable de Teatre és un taller avançat d’interpretació i de posada en escena. Al llarg del curs, es revisiten alguns clàssics poc representats, o bé s’escenifiquen textos contemporanis o altres propostes de nova creació. La formació es completa amb lectures dramatitzades i altres activitats paral·leles dins i fora de la UAB.

Després de les fases de preparació actoral i assaig, el treball del curs finalitza amb un espectacle teatral obert al públic.

El Grup Estable està format parcialment per antics membres. Per aquest motiu, es fa una sessió de treball per configurar i renovar el grup de manera coherent, tenint en compte l’experiència, la formació i la capacitat d’implicació al llarg del procés de creació.

Un cop superada la prova, la inscripció és gratuïta i la dedicació es reconeix amb 6 crèdits ECTS.
 
 
Informació per al curs 2019-2020
 
Dates: del 7 d'octubre de 2019 al 30 d'abril de 2020.
 
Dies i horaris d'assaig:
- dilluns i dimecres de 17.30 h a 20.30 h (del 7 d'octubre al 26 de febrer)
- i dilluns, dimecres i
dijous de 17.30 h a 20.30 h (a partir del 2 de març).
 
 
Sessió informativa

Dimecres 25 de setembre a les 17.30h a la Sala Teatre UAB tindrà lloc una sessió informativa sobre la proposta de treball del proper curs i el funcionament en general de l'Aula de Teatre.


Prova d’accés - sessió de treball

La prova d’accés consisteix en una sessió de treball de tres hores de durada que té l’objectiu d’avaluar des de la pràctica els coneixements i les capacitats teatrals dels aspirants. És necessari venir amb roba còmoda i preparar-se un text breu, dramàtic, poètic o narratiu.

La sessió de treball tindrà lloc dilluns 30 de setembre de 17:30 a 20:30 h a la Sala Teatre de la UAB


Requisits

- Tenir formació teatral prèvia i experiència en escena ja sigui mitjançant cursos i tallers dins o fora de la UAB o pel fet d'haver format part d’un grup de teatre.
- Assistir a la sessió informativa.
- Assistir a la sessió de treball.
 
 Inscripcions tancades
 
Atenció novetat! Les persones membres dels nostres grups estables us podeu inscriure sense cost a l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s’acredita l’assistència a 16 esdeveniments culturals programats a la Sala Teatre i a la Sala Cinema de la UAB durant el curs 2019/2020.