Grup Estable de Teatre

Grup Estable de Teatre

Imatge Grup Estable Teatre Web

Direcció: Ricard Gázquez

El Grup Estable de Teatre és un taller avançat d'interpretació i de posada en escena. Al llarg del curs, es revisiten alguns clàssics poc representats, o bé s'escenifiquen textos contemporanis o altres propostes de nova creació. La formació es completa amb lectures dramatitzades i altres activitats paral·leles dins i fora de la UAB.

Després de les fases de preparació actoral i assaig, el treball del curs finalitza amb un espectacle teatral obert al públic.

El Grup Estable està format parcialment per antics membres. Per aquest motiu, es fa una sessió de treball per configurar i renovar el grup de manera coherent, tenint en compte l'experiència, la formació i la capacitat d'implicació al llarg del procés de creació.

Un cop superada la prova, la inscripció és gratuïta i la dedicació es reconeix amb 6 crèdits ECTS.
 

INFORMACIÓ PER AL CURS 2020/2021

Dates: del 14 d'octubre de 2020 al 30 de maig de 2021.

Dies i horaris d'assaig:

  • dilluns i dimecres de 17.30 h a 20.30 h (del 14 d'octubre al 24 de febrer)
  • i dilluns, dimecres i dijous de 17.30 h a 20.30 h (a partir de l'1 de març).

Activitata reconeguda amb 6 crèdits ECTS

 

SESSIÓ VIRTUAL INFORMATIVA

Si voleu conèixer el funcionament de l'Aula de Teatre de la UAB en general i del Grup Estable de Teatre en particular, connecteu-vos de forma virtual amb el seu director, en RIcard Gáquez i podreu escoltar i resoldre dubtes sobre el seu funcionament i propostes del nou curs, proves d'accés, crèdits, altres tallers...

Sessió informativa AULA DE TEATRE: Dilluns 21 de setembre a les 17.30h (al setembre informarem amb quina plataforma virtual i l'enllaç per seguir-la).

 

INSCRIPCIONS

ELS MEMBRES ACTUALS DEL GRUP ESTABLE DE TEATRE que vulguin continuar el curs vinent només cal que facin directament la inscripció i es presentin a l'assaig del primer dia.

Automatrícula oberta aquí / Per a membres de la Comunitat UAB (amb NIU)

IMPORTANT! Les automatrícules ja estan obertes. Per garantir la vostra plaça al Grup Estable de Teatre de la UAB és important que si voleu continuar participant-hi formalitzeu la vostra matrícula abans del 20 de setembre.

 

NOUS MEMBRES: PREINSCRIPCIÓ PER A PROVA D'ACCÉS A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE (si feu la preinscripció abans l'equip de Cultura en Viu no es compromet a respondre els vostres correus)

Ompliu tots els camps del següent FORMULARI PREINSCRIPCIÓ GRUP ESTABLE DE TEATRE

En el procés d'inscripció caldrà adjuntar: 

  • Currículum formació TEATRAL: petit resum especificant la vostra formació teatral, i si es teniu experiència en formacions musicals similars. 
  • Vídeo/gravació de la vostra Audició/Prova d'accés*

 

*EN QUÈ CONSISTEIX L'AUDICIÓ/PROVA D'ACCÉS

Donada la situació d'incertesa povocada pel Covid-19, enguany les proves d'accés al Grup Estable de Teatre de la UAB no es realitzaran de forma presencial.

La prova del Grup Estable de Teatre del curs 2020-2021 consisteix en enregistrar dos exercicis en video: 

  • Presentació dient el vostre nom i cognoms
  • en el primer, s'ha d'interpretar un monòleg breu (dos minuts màxim). Podeu fer servir el tipus de text que vulgueu (teatral, poètic o narratiu).
  • En el segon video, s'ha de preparar una acció física, en un estat emocional concret, en relació amb un objecte, en silenci, al llarg d'un minut. L'acció pot estar relacionada amb el monòleg del primer exercici."

 

REQUISITS

  • Tenir formació teatral prèvia i experiència en escena ja sigui mitjançant cursos i tallers dins o fora de la UAB o pel fet d'haver format part d'un grup de teatre.
  • Assistir a la sessió informativa.
  • Omplir el formulari i enviar la vostra audició en format vídeo

 

Per qualsevol dubte o aclaiment us recomanem que assistiu a la sessió informativa o us poseu en contacte amb inscripcions.cultura@uab.cat 

 

Atenció novetat! Les persones membres dels nostres grups estables us podeu inscriure sense cost a l'activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s'acredita l'assistència a 16 esdeveniments culturals programats a la Sala Teatre i a la Sala Cinema UAB durant el curs 2020/2021.