Cultura en Viu

Grup Estable de Teatre

Informació Curs 2022/23

Imatge Grup Estable Teatre Web

Direcció: Ricard Gázquez

El Grup Estable de Teatre és un taller avançat d'interpretació i de posada en escena. Al llarg del curs, es revisiten alguns clàssics poc representats, o bé s'escenifiquen textos contemporanis o altres propostes de nova creació. La formació es completa amb lectures dramatitzades i altres activitats paral·leles dins i fora de la UAB.

Després de les fases de preparació actoral i assaig, el treball del curs finalitza amb un espectacle teatral obert al públic.

El Grup Estable està format parcialment per antics membres. Per aquest motiu, es fa una sessió de treball per configurar i renovar el grup de manera coherent, tenint en compte l'experiència, la formació i la capacitat d'implicació al llarg del procés de creació.

 

Dates: del 17 d'octubre de 2022 al 31 de maig de 2023.

Dies i horaris d'assaig:

  • dilluns i dimecres de 17.30 h a 20.30 h (del 17 d'octubre al 27 de febrer)
  • i dilluns, dimecres de 17.30 h a 20.30 h més 3 hores d'assaig extra setmanals que s'acordaran amb els i les components del grup (a partir de l'1 de març).

Un cop superada la prova, la inscripció és gratuïta

Activitat reconeguda amb 6 crèdits ECTS

 

Sessió informativa

Dilluns 3 d'octubre a les 17.30h a la Sala Teatre UAB tindrà lloc una sessió informativa sobre la proposta de treball del proper curs i el funcionament en general de l'Aula de Teatre, i on podreu resoldre dubtes sobre la prova d'accés, per exemple.

 

Prova d'accés - sessió de treball

La prova d'accés consisteix en una sessió de treball de tres hores de durada que té l'objectiu d'avaluar des de la pràctica els coneixements i les capacitats teatrals dels aspirants. És necessari venir amb roba còmoda i preprar-se un text breu, dramàtic, poètic o narratiu.

La sessió de treball tindrà lloc dilluns 10 d'octubre de 17.30 a 20.30h

 

Requisits
  • Tenir formació teatral prèvia i experiència en escena ja sigui mitjançant cursos i tallers dins o fora la UAB o pel fet d'haver format part d'un grup de teatre.
  • Assistir a la sessió informativa.
  • Assistir a la sessió de treball.

 

Inscripcions
  • Nous membres: inscripció per a prova d'accés a través del següent formulari:

                     anar al formulari

  • Membres actuals que vulguin continuar: matrícula directa a partir de l'1 de setembre al següent enllaç:

                     inscripcions obertes

                                             

Degut a la situació sanitària aquesta activitat pot patir canvis temporals de format al llarg del curs pel que fa a la presencialitat o virtualitat de les sessions o assaigs.