Cultura en Viu

BoFestival

Experiències artístiques al Vallès Occidental

banner festival web cultura

BoFestival és una experiència cultural d’arts vives en indrets singulars. Una itinerància atractiva i oberta a tothom per descobrir propostes artístiques contemporànies que tindrà lloc dissabte 25 de novembre, entre les 10 h i les 13 h, al bosc de la UAB. Podeu consultar la informació, els horaris i tota la programació professional del passeig performatiu d’enguany a BoFestival.

Al festival li interessen les propostes artístiques amb reflexió i diàleg amb l’entorn, per facilitar la connexió entre obra – territori – públic. Les artistes invitades al Bo Festival presenten peces creades específicament pels espais escollits i ens fan partícips de les seves experiències, de manera que cada espectadora s’hi pot aproximar des de la seva mirada i vivència pròpia.
 
El festival també planteja trobades de pensament amb col·laboradores de la UAB al voltant de la creació, la natura i la sostenibilitat, així com l’acció social des d’una mirada creativa crítica, transversal i inclusiva.

BOFESTIVAL AL CAMPUS 
Dilluns 27 de novembre, de 11.30 a 14.30 a la Sala Cinema i a la Deixalleria de la UAB (eix nord)

Concretament, dilluns 27 de novembre entre les 11:30 i les 14:30 h, es realitzaran diferents accions al campus. A les 11.30 h, a la sala Cinema UAB, i sota el títol Cos Intercanvi Mercat es durà a terme una acció performativa amb l’artista Søren Evinson. Seguidament, al pàrquing de la Deixalleria UAB, i sota el marc d’un Mercat d’intercanvi tèxtil. Què em poso?, es duran a terme diferents intervencions: la lectura del manifest tèxtil “tot tèxtil és polític”, l’activitat recicla i experimenta amb la teva roba, i com confeccionar la teva tote bag, entre d’altres.

Totes les activitats són obertes a tota la comunitat universitària.
 
Ho organitzen: BoFestival i UAB, Departament de Filosofia, Unitat de Cultura en Viu, Oficina de Sostenibilitat, Core Smart Cities
Hi col·laboren: Xarxa Circular i FAS