Cultura en Viu

BoFestival

Experiències artístiques al Vallès Occidental

banner festival web cultura

BoFestival és una experiència cultural d’arts vives en indrets singulars del Vallès Occidental. Una itinerància atractiva i oberta a tothom, per descobrir propostes artístiques contemporànies.

Al festival li interessen les propostes artístiques amb reflexió i diàleg amb l’entorn, per facilitar la connexió entre obra – territori – públic. Les artistes invitades al Bo Festival presenten peces creades específicament pels espais escollits i ens fan partícips de les seves experiències, de manera que cada espectadora s’hi pot aproximar des de la seva mirada i vivència pròpia.

El festival també planteja trobades de pensament amb col·laboradores de la UAB al voltant de la creació, la natura i la sostenibilitat, així com l’acció social des d’una mirada creativa crítica, transversal i inclusiva. Concretament, divendres 21 d'octubre a les 11.30 h s'iniciarà a la Sala Teatre UAB, una Taller de pensament - caminada peripatètica dinamitzada per Jèssica Jaques Pi, Professora Titular d’Estètica i Teoria de les Arts de la UAB.

Del 20 al 22 d'octubre, al campus i boscos de la UAB, i a Cerdanyola del Vallès.
Podeu consultar la informació i tota la programació a BoFestival.

Concepte i creació de festival: Marc Olivé i Elclimamola
Amb el suport de la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola