Premi Autònoma Actua

Autònoma Actua

Imatge Autònoma Actua 1920 web

ATENCIÓ !

El Premi Autònoma Actua no es convocarà aquest curs acadèmic 2020/2021

 

PREMI AUTÒNOMA ACTUA
Convocatòria Festa Major 2019

Balles? Actues? Cantes? Recites? Ets DJ? Toques algun instrument? Tens un grup de música?
Vols actuar o tocar durant la Festa Major de la UAB o a la Sala Teatre de la UAB?
Presenta't al Premi Autònoma Actua!

El Premi Autònoma Actua és una iniciativa consolidada i de llarga trajectòria que permet donar a conèixer les diferents propostes artístiques que sorgeixen entre els membres de la comunitat universitària de la UAB, ja siguin estudiants, PAS o PDI.

L’objectiu principal és fomentar les actuacions culturals en viu dins de la universitat. Aquesta proposta està dirigida als membres de la comunitat universitària amb iniciatives artístiques i que vulguin optar a presentar-se en els espais de programació artística de la Festa Major de la UAB o bé en la Programació Estable del campus (ja sigui a la Sala Teatre UAB, Sala Cinema UAB o bé en dies especials com el Dia de la Dansa, entre d’altres).

Autònoma Actua aquesta edició encoratja a les dones artistes a participar, ja sigui individualment o en grup, ja que enguany es garanteix una proporció paritària per sexe dels premis gràcies a la menció "FM en femení".

  • Entre el 23 de setembre i el 14 d’octubre podeu presentar les vostres propostes per tal de ser un dels grups escollits per tocar a la Festa Major de la UAB 2019, el proper 7 de novembre, entre les 13h i les 21h.

Atenció! Ja podeu consultar la resolució del jurat per la convocatòria "Festa Major UAB"!
 

RESOLUCIÓ I VOTACIONS

Per més informació: autonoma.actua@uab.cat
 

Consulteu atentament les bases del Premi:

BASES PREMI 19/20Galeria d'imatges de concerts del Premi Autònoma Actua