Cor de Cambra

Cor de Cambra

Imatge Cor de Cambra web

Director: Poire Vallvé
 
El Cor de Cambra és una iniciativa sorgida des del Cor de la UAB per dedicar un espai a la investigació en el cant coral des del punt de vista de la interpretació i de la creació de nous repertoris.

Amb el Cor de Cambra es pretén aprofundir en la formació dels cantaires, tan vocalment com musicalment, i ampliar-ne la dedicació i l'exigència respecte a la resta de membres del Cor, per dotar-los d’un criteri més professional. 

El Cor de Cambra actua freqüentment en actes institucionals dins i fora de la UAB. La formació està integrada per un màxim de dotze membres. Per ser-ne membre cal fer una prova de nivell i una entrevista prèvia amb el director.

Informació per al curs 2020-2021

Preinscripció a partir de l'1 de setembre
Els antics membres del Cor de Cambra també cal que es preinscriguin i es presentin al primer dia d'assaig.

 
Dates del curs: del 14 d'octubre de 2020 al 9 de juliol de 2021.
 
Dies i horaris d'assaig: el dilluns de 14.30 a 17.30 h (la primera part conjuntament amb el Cor i la segona només el Cor de Cambra) i el dimecres de 14.45 a 16.15 h (tota la sessió amb el Cor).
 
Convalidable per 6 crèdits ECTS.

 
MOLT IMPORTANT: els nous membres del Cor de Cambra hauran de fer la mateixa PROVA D'ACCÈS / AUDICIÓ que es demana a la preinscripció de nous membres del Cor de la UAB. Pots consultar els detalls en aquest enllaç: COR DE LA UAB
 

Requisits

- S'ha de tenir experiència prèvia com a membre d'altres formacions corals.
- Es valoraran coneixements en llenguatge musical i, tot i que no és indispensable saber solfeig, cal tenir una bona orella i capacitat d'afinació.
- S'ha d'assistir a la prova de veu i a l'entrevista amb el director.
- S'ha d'estar disposat a assistir amb regularitat als assaigs i es demana certa disponibilitat i flexibilitat horària per actuar dins i fora de la UAB.