Missatge del degà

Missatge de la Degana

 

Benvolgudes i benvolguts estudiants,

Us dono les gràcies per triar-nos per fer la vostra formació inicial, i us dono la benvinguda a la que serà casa vostra durant els propers quatre anys. En nom del personal d’administració i serveis, professorat, estudiants i equip de deganat, us transmeto el compromís de treball ferm per a oferir-vos la millor formació possible.

Enguany les circumstàncies son difícils, i la pandèmia global ens obliga a viure la formació a la universitat de forma diferent. Programem la docència d’aquest curs acadèmic de forma híbrida. A la nostra Facultat això vol dir que programarem els seminaris per ser realitzats de forma presencial i les sessions de gran grup en presencialitat-remota (virtual) quan no hi hagi restriccions de mobilitat i les úniques mesures que hi hagi siguin la distància, mascareta, rentat de mans i ventilació. Deixem mitja hora entre dues classes diferents per poder ventilar, i evitar que us trobeu. Estarem amatents a la situació de cada moment per, prioritzant la presencialtat quan les administracions sanitàries ens ho permetin, adaptar-nos a les exigències que siguin requerides. Això significa que és probable que hi hagi canvis en el tipus de docència cada cert temps i en el nivell de presencialitat, en funció de la situació sanitària que vivim i les restriccions que hi hagi des del Govern i el rectorat. Sentim que no podeu gaudir de la vida universitària com caldria, i com heu imaginat.

Agrairem la vostra paciència i adaptabilitat per tots els canvis que hi haurà, així com l’esforç que fa el professorat, el personal d’administració i serveis, i coordinacions per a mantenir la qualitat en la vostra formació.

A la pàgina web de la facultat podeu trobar tota la informació sobre els graus, màsters i doctorat, així com els contactes amb les persones de referència que us acompanyaran. També tota la informació sobre els diferents processos acadèmics, administratius així com els serveis que estan a la vostra disposició.

La degana i tot l’equip de govern de la Facultat estem a la vostra disposició i us desitgem el millor durant aquest curs  acadèmic 2020-2021.