Dibuix bústia d'eleccions

Convocatòria eleccions a degà o degana

La Facultat de Ciències de l’Educació convoca eleccions a degà o degana. L’elecció es portarà a terme el 29 de setembre a la Junta de Facultat extraordinària. 
 

Logo fórum

Plataforma 'La Facultat Innova'

Ciències de l’Educació obre l’espai ‘La Facultat Innova’ dirigit a PDI i PAS. L’aplicació es pot utilitzar a través del campus virtual.

Vista aèria del campus de la UAB

Noves mesures de seguretat davant la covid-19

Davant les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la UAB torna a les mesures vigents abans del dia 1 de juliol, quan es prioritzava el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Fira virtual masters i postgraus UAB

Fira virtual de màsters i postgraus UAB

Entre el 29 de juny i el 10 de juliol, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Enquestes d'avaluació docent (virtual)

Enquestes d'avaluació del segon semestre

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2019-2020 corresponents a l'avaluació de la docència no presencial i a l'avaluació de les eines i les infraestructures durant la situació excepcional de la covid-19. Ambdues es poden respondre fins al 17 de juliol.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

SOL·LICITUD REGISTRE DEL TÍTOL

[21/07/2020 - 30/09/2020]

 

SOL·LICITUD REGISTRE DEL TÍTOL

Termini per sol·licitar el registre del títol perquè consti a l’expedient de l’estudiant:
- Convocatòria de setembre: de l’1 al 4 de setembre de 2020
- Màster Universitari: Informació sobre el procediment

-Graus: Informació a TFG, Metodologia

TRÀMIT DE SOL·LICITUD DEL TÍTOL OFICIAL:

[10/06/2020 - 12/09/2020]

Per a poder tramitar el títol un cop finalitzats els estudis, el vostre expedient s'ha de trobar en estat "Tancat en disposició de títol", per a la qual cosa és necessari que totes les assignatures tinguin les qualificacions definitives.
El tràmit s’ha de realitzar en línia a través del portal web de Secretaria virtual: autosol·licitud del títol
Si també necessites el certificat acadèmic personal et recomanem que el tramitis un cop formalitzada la sol·licitud del títol. Aquest tràmit també l’hauràs de realitzar a través del portal web de Secretaria virtual: Sol·licitud de certificat electrònic
Preguntes freqüents sobre títols
Preguntes freqüents sobre certificats
 

Premis extraordinaris de titulació curs 2018-2019:

[17/06/2020 - 12/09/2020]

Ja es pot consultar la relació de premis atorgats (aprovada a la Comissió d'Afers Acadèmics de la UAB en a la sessió de data 26-05-2020): més informació

No oblidis mirar tots els avisos