Arxiu de notícies

Concurs

La UAB convoca una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts

L’Escola de Doctorat ha organitzat una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts, dirigit a estudiants de doctorat de la UAB. El repte consisteix en explicar oralment la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts, emprant un llenguatge entenedor, per a un públic en general. Les persones interessades poden inscriure’s del 4 al 22 de març de 2021.

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

JocsFlorals_2021

Arriba la quarta edició dels Jocs Florals de la UAB

A partir del 15 de febrer fins al 15 de març d'enguany queda obert el termini per poder presentar-se al concurs dels Jocs Florals que organitzen el Consell d'Estudiants i les facultats de Traducció i d'Interpretació, de Ciències de l'Educació i de Filosofia i Lletres, amb el suport de la Unitat de Dinamització Comunitària. L'objectiu és reconèixer el talent per a escriure dels estudiants.

mesuresadaptatives

Mesures adaptatives de la docència fins el 26 de març

Estem a punt d’iniciar el segon semestre, i volem fer-vos saber la concreció a la Facultat de Ciències de l’Educació de l’aplicació de la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

Eleccions Claustre 2021

Convocades les eleccions al Claustre de la UAB

Les eleccions al Claustre de la UAB es desenvoluparan pel sistema de votació electrònica els dies 17 i 18 de març de 2021. En aquestes eleccions, es renoven tots el membres electes representants dels quatre sectors electorals.

Congrés internacional de docència CIDUI

Congrés internacional de docència universitària

El XI Congrés #CIDUI2021 se celebrarà els dies 29, 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2021 a la UAB amb un format innovador, amb sessions principalment virtuals i d'altres de presencials. El termini per fer la inscripció està obert fins al 19 de juny.