USA TODAY, set escenes d'autors nord-americans actuals

Imatge USA TODAY web


El Taller d’Interpretació: de la Sala d’Assaig a Escena de l’Aula de Teatre de la UAB presenta set escenes de set autors nord-americans contemporanis. Aquestes escenes representen, a la vegada, diferents realitats de la complexíssima societat dels Estats Units i alguns dels seus temes d’actualitat, com ara les pors dels estudiants universitaris, els excessos de les tribus urbanes, la sordidesa de la guerra d’Iraq, la soledat dels treballadors de grans multinacionals, les relacions en l’era de les xarxes socials o el xoc entre grups religiosos.


Fitxa artística i sinopsis

Duncan i Troy visiten un zoo per acariciar animals, de Rob Ackerman
A Central Park hi ha un tancat. Dins el tancat hi ha una cabra. Tres persones contemplen la cabra. Serà suficient una cabra per emocionar el punky més macarra dels carrers de Nova York? 
Amb Ricard Puig, Marta Roca i Gerard Morcillo.
 
Ex Libris, de Philip Dawkins
La biblioteca de la universitat està alleugerint la col•lecció. Una estudiant de literatura, en un acte casi heroïc, se sent obligada a recollir tots els llibres i guardar-los en el seu petit pis compartit. Però a la seva companya no li semblarà bona idea... 
Amb Sara Aminiyan, Oluchi Obi i Joel Izeon.
 
Prou bé, de Kitt Lavoie
L’arribada d’una noia jueva, la Jessica, a la tradicional família cristiana d’en Michael posa neguitosos tots els membres de la casa i surten a la llum secrets que no haurien de sortir.
Amb Ariane Elizalde, Joel Izeon i Clàudia Terrades.
 
Sexe amb un matemàtic, de Pete Barry
Alguns pensen que l’algoritme de Tinder no falla mai, però la cita entre aquests dos matemàtics sembla un error des del primer minut. No tot és estadística, al cap i a la fi. 
Amb Inés Escayola, Gerard Morcillo i Mimi Lladó.
 
L'interrogatori, de Frank Higgins
A l’Iraq sota les forces d’ocupació, una soldat nord-americana i una traductora iraquí interroguen una sospitosa que han capturat i intenten que l’interrogatori no se’ls en vagi de les mans. 
Amb Ariane Elizalde, Sara Aminiyan i Oluchi Obi.
 
Pantalons curts, de David Riedy
Què passaria si en el viatge de tornada a casa des de la feina puja al teu vagó la nova parella del noi que t’agrada? 
Amb Inés Escayola, Mimi Lladó i Clàudia Terrades.
 
La quinta essència de la pols, de Cory Hinkle
Los Angeles està a les fosques. La fi del món ha arribat. La nit és fosca i silenciosa, però… es pot sobreviure sense Instagram? 
Amb Marta Roca, Ricard Puig i Joel Izeon.

Direcció i traducció:
Arnau Vidal

Tècnics de muntatge, so i llums:
Iban Esteve i Aida Escosa

 
 
Dimecres 2 de maig, a les 18.00h
Dijous 3 de maig, a les 13.00h i a les 18.00h

Sala Teatre de la UAB