Suport al SAF-UAB

Suport al SAF-UAB

Entrega material SAFEl Servei d’Activitat Física de la UAB (SAF-UAB) és el gestor de les instal·lacions esportives de la universitat i qui hi organitza i promou la pràctica d’activitat física.

Els serveis que ofereix el SAF-UAB i les seves mateixes instal·lacions esportives tenen com a públic objectiu, en primera instància, les persones que formen la comunitat universitària i les seves famílies, als quals l’Autònoma subvenciona part de la quota d’abonament o d’entrada diària; de tota manera, s’hi poden abonar o poden accedir-hi amb entrada puntual persones que no en formin part, amb un preu d’accés diferenciat.

La missió del SAF-UAB és promoure la pràctica d’activitat física en totes les seves vessants per a la formació integral de les persones. La promoció de la pràctica d’activitat física i de la salut, així com la formació i la recerca en aquests àmbits, són els objectius principals del servei.

Què hi aporta el Consell Social?

El Consell Social dóna suport al SAF-UAB pel seu foment de valors de l’esport com el treball en equip o l’esforç. També, per la seva tasca de dinamització de la comunitat universitària i de projecció exterior de l’Autònoma mitjançant la participació dels seus equips esportius en competicions nacionals i internacionals.

El 2018, l’òrgan col·legiat de representació de la societat en la universitat ha destinat 8.900 euros a patrocinar l’equipament esportiu de 114 estudiants de la UAB que participen en el Campionat d’Espanya i en diversos campionats internacionals. El material renovat inclou samarretes, pantalons, xandalls i bosses.