Premi Universitat-Empresa

Premi Universitat-Empresa

El Consell Social de la UAB atorga el Premi Universitat-Empresa des de l'any 2015 a "empreses i/o persones de prestigi reconegut per la seva trajectòria social i per la seva aportació a la societat, amb l’objectiu de fomentar-ne l’aproximació a la UAB i generar possibles sinergies d’interès amb la universitat".

Consulteu a continuació els guardonats del Premi Universitat-Empresa del Consell Social:

 

Núria Cabutí

Directora general de Penguin Random House Grup Editorial

El Premi Universitat-Empresa 2022 va ser concedit a Núria Cabutí per la seva sòlida trajectòria en el sector editorial, que ha permès conduir Penguin Random House Grupo Editorial al lideratge en el mercat de llengua hispana i a formar part de les cinc grans empreses del mercat editorial a nivell mundial.

Vídeo de presentació de Núria Cabutí >

Cristóbal ColónPresident i fundador de La Fageda

El Premi Universitat-Empresa 2020 va ser per Cristóbal Colón, per la seva trajectòria empresarial com a fundador i president de la Cooperativa La Fageda, projecte social i empresarial d'èxit i de singularitat específica que neix per donar tant una resposta terapèutica com laboral i que es desenvolupa en condicions de rendibilitat, eficiència i de competència de mercat.

Vídeo de presentació de Cristóbal Colón >

Luca de MeoPresident de SEAT (2015-2020), membre del Consell d'Administració de CUPRA i de SEAT Metropolis: Lab Barcelona; administrador de XMOBA i president de el Consell d'Administració de Grup Volkswagen Espanya Distribució.

El Premi Universitat-Empresa 2019 va ser per a Luca de Meo, president de SEAT, pel seu lideratge i la seva tasca al capdavant de la companyia que dirigeix, amb una clara generació de valor en termes econòmics, tecnològics, d’innovació, de talent, de territori i de sostenibilitat, per la seva empenta en el món globalitzat 4.0, i per la seva aposta per un futur orientat a la innovació i el talent.

Banc SantanderEl Premi Universitat‐Empresa 2018 del Consell Social de la UAB va ser per a Banc Santander, entitat amb una llarga trajectòria i fort compromís, en el marc de la seva responsabilitat social, amb l’impuls de l’educació superior, tant a nivell estatal com internacional.

En el cas de la UAB es concreta en una col·laboració iniciada l’any 1999 i que s’ha materialitzat en el desenvolupament de diferents programes adreçats a estudiants, investigadors joves, empreses derivades, emprenedoria universitària i estudiants de batxillerat. Tot això amb l’objectiu de fomentar la formació, la incorporació i retenció del talent investigador, l’emprenedoria i l’aproximació de col·lectius a la universitat.

Dones CellerMontserrat Fontané, mare dels germans Roca, i les seves esposes: Anna Payet, representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas; Encarna Tirado, directora de l’espai de banquets i càterings Espai Mas Marroch, i Alejandra Rivas, responsable de la gelateria del grup, Rocambolesc

Premiades pel significat de la seva activitat professional en el camp de la restauració i de l’hostaleria, en el marc dels valors del treball, del compromís i de la passió, per la seva aportació al projecte dels germans Roca, exemple d’excel·lència en la recerca científica i innovació catalana aplicades a la gastronomia, i en reconeixement i exaltació de les silents figures femenines que complementen i sostenen l’excepcionalitat de la iniciativa Roca.

SotoEmpresari. Ex-conseller delegat de Hewlett-Packard Espanyola.

Premiat per l'excel·lència i la llarga trajectòria de la seva carrera professional, en què ha actuat com a figura de referència en el panorama empresarial del nostre país amb la creació, creixement i consolidació de Hewlett-Packard Espanya, entitat de significança en l'entorn territorial de la Universitat Autònoma de Barcelona, i pel seu paper en la política de l'entitat com a viver de talent professional. També per la seva contribució al desenvolupament de la societat de la informació, les col·laboracions continuades d’HP amb la UAB, i l'aprofundiment de les relacions universitat-empresa.

BonetPresident del grup Freixenet i de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Espanya.

Premiat per l’excel·lència i amplitud de la seva carrera professional, en la que ha combinat amb èxit la docència i la gestió empresarial; i per la innovació i internacionalització que caracteritza el grup que presideix, així com per la seva àmplia representatitivitat en el sector empresarial.