Presidència

La Presidenta del Consell Social de la UAB

 

Tania NadalTania Nadal Vicens es va formar al Haverford College i a la Universitat de Harvard, als Estats Units, i al Programa de Lideratge i Innovació Social d'ESADE. És membre de la junta directiva d’Egarsat, mútua d'accidents de treball, i membre del consell d'administració del grup hospitalari Clíniques Mi. Ha estat també directora general de Women's Health Institute, directora del gabinet de presidència de Bankinter i consellera delegada de Comerzia, entre altres responsabilitats, i ha col·laborat amb entitats com la Fundació Impulsa, Fundació Itinerarium o Cáritas. Es va incorporar al Consell Social de la UAB l'any 2014 com a representant del Govern de la  Generalitat de Catalunya, ocupant els càrrecs de vicepresidenta del Consell Social i presidenta tant de la Comissió Econòmica com de  la Comissió Societat-Universitat del Consell Social.

Linkedin 

 

 
Presidències Anteriors:

Gabriel Masfurroll Empresari i emprenedor amb un fort compromís social i una llarga i àmplia trajectòria professional que podeu consultar a http://gabrielmasfurroll.com/index. Va desenvolupar la seva tasca com a president del Consell Social de la UAB des del 29 d’abril de 2014 fins el 6 de desembre de 2022.

Alicia GranadosÉs doctora en Medicina i va ser fundadora de l'Agència d'Avaluació de Tecnologies i Recerca Médiques. Va desenvolupar la seva tasca com a presidenta del Consell Social de la UAB des del 17 de març de 2009 fins el 29 d’abril de 2014.

Rosa CullellLa presidenta del Consell Social de la UAB des del 13 de març de 2004 fins el 17 de març de 2009 té una llarga trajectòria com a periodista i columnista i ha format part dels consells d'administració de grans empreses.

Pere MiroVa ser degà Col·legi de Químics de Catalunya i Balears i va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat l'any 1999. Va desenvolupar la seva tasca com a president del Consell Social de la UAB des del 4 de març de 1997 fins el 13 de març de 2004.

Joan UriachEmpresari català del sector farmacèutic i acadèmic emèrit de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, va desenvolupar la seva tasca com a president del Consell Social de la UAB des del 9 de febrer de 1993 fins el 4 de març de 1997.

Anton CanellasJurista i cofundador de les Juventuts Democristianes, Cañellas va ser diputat i va col·laborar en la redacció de l'Estatut d'Autonomia. Va ser president del Consell Social des del 21 de novembre de 1985 fins el 9 de febrer de 1993.