Viu a la UAB

Actualitat Estudiar

Beques Fulbright

La UAB acull una sessió informativa sobre les Beques Fulbright

El dijous 3 de desembre pròxim, a les 12 h, l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà una sessió informativa sobre les Beques Fulbright que ofereixen a titulats universitaris la possibilitat de cursar estudis de postgrau a universitats dels EUA.

+

La UAB i el Johan Cruyff Institute col·laboren en docència i recerca

La UAB i el Johan Cruyff Institute han presentat un acord entre les dues institucions que permetrà desenvolupar conjuntament diferents activitats als àmbis de la docència, la recerca i l'acció solidària i social.

+

Fido B: "Tinc clar que si no hi ha esforç, no hi ha recompensa"

Fido Boucherit, estudiant de la UAB amb mobilitat reduïda i usuari del PIUNE, s'ha classificat sisè a l'Open Mundial de Boccia celebrat a Colòmbia. Avui és entre els 40 millors esportistes de Boccia del món i de la propera competició depèn que es classifiqui pels Jocs de Rio de 2016. 

+

El protagonisme de les dones en les notícies continua sent minoritari

L'Informe GMMP 2015 -que analitza la presència de la dona als mitjans de comunicació i que coordina la UAB a Espanya, fet públic avui-, conclou que les dones són només el 28% del total de subjectes i fonts en les notícies de premsa, ràdio i televisió, una mica superior a la mitjana europea.

+

Torna el International Summer Term de la UAB

L'estiu de 2016 la UAB torna a organitzar l'International Summer Term, un programa destinat a estudiants de tot el món que ofereix l'oportunitat de cursar, de forma intensiva, assignatures de graus de la UAB recognoscibles a les universitats d'origen.

+

Admissio màsters i postgraus UAB

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2015/2016

En el web UAB pots consultar l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis UAB 2015/2016, que comencen les classes a partir del mes de setembre de 2015. Alguns màsters i postgraus, per exemple els que inicien a partir del gener de 2016, encara tenen l'admissió oberta!

+

Les raons per venir a la UAB