Viu a la UAB

Actualitat Estudiar

Oberta la convocatòria d’intercanvis per al curs 2016-2017

Fins el 20 de novembre la UAB té oberta la convocatòria d’intercanvis del programa Erasmus+ i del programa Propi per al curs 2016-2017. En el marc d'aquesta convocatòria i per informar a tots els estudiants interessats, s'ha organitzat l'International Day.

+

Torna el curs Aprendre a Emprendre Express

Dijous, 26 de novembre, tindrà lloc un curs sobre emprenedoria per als estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. La formació tindrà lloc de 9h a 15h a diferents espais de la Facultat d’Economia.

+

Violència masclista, l'abisme entre la realitat i els mitjans

Coincidint amb el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones, les professores i directores del Màster Gènere i Comunicació de la UAB, Isabel Muntané i Joana Gallego, moderaran la taula rodona "Violència masclista, l'abisme entre la realitat i els mitjans", el 25 de novembre, a la Facultat de Ciències de la Comunicació.

+

Torna el International Summer Term de la UAB

L'estiu de 2016 la UAB torna a organitzar l'International Summer Term, un programa destinat a estudiants de tot el món que ofereix l'oportunitat de cursar, de forma intensiva, assignatures de graus de la UAB recognoscibles a les universitats d'origen.

+

Admissio màsters i postgraus UAB

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2015/2016

En el web UAB pots consultar l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis UAB 2015/2016, que comencen les classes a partir del mes de setembre de 2015. Alguns màsters i postgraus, per exemple els que inicien a partir del gener de 2016, encara tenen l'admissió oberta!

+

Les raons per venir a la UAB