Viu a la UAB

Actualitat Estudiar

Jornada de Portes Obertes

Obrim Portes Obertes 2017

Els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer obrim les portes del campus i les facultats als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior interessats en conèixer l'oferta de graus de la UAB, amb xerrades sobre tots els estudis impartides pels professors de cada titulació. Inscripció oberta!

+

Formeu part de la Cursa UAB fent un voluntariat

El 18 de desembre de 2016, l’Autònoma acull la Cursa, l’esdeveniment esportiu i solidari per a recollir fons per a La Marató de TV3. Animeu-vos a participar-hi com a voluntaris o voluntàries i feu possible la Cursa! 

+

Es lliuren els premis als millors Treballs Fi de Grau amb perspectiva de gènere

La UAB ha premiat els millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere en un acte celebrat el dimarts, 29 de novembre. L'Observatori per la Igualtat en col.laboració amb l'Institut Català de la Dona ha atorgat aquest premi, per primera vegada, obert a totes les facultats, després que el curs passat s'iniciés a la Facultat de Dret.

+

La UAB visita Mèxic

Un equip de la UAB serà present a la fira de mobilitat Estudia y Descubre España a Mèxic per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'allà interessats en ampliar els seus estudis a l'Estat espanyol.

 

+

Les raons per venir a la UAB