Hub b30

Hub b30

Què és?

El Hub b30 és una plataforma que posa a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB i Eurecat per resoldre les necessitats i reptes d’innovació d’empreses i institucions.

L’objectiu és oferir respostes innovadores, basades en la interacció i col·laboració entre experts, en un entorn de coideació i cocreació, multidisciplinari i multisectorial, per tal de millorar la competitivitat del territori B-30.

Lideren el Hub b30 la UAB i el seu Parc de Recerca; Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, i l’Associació Àmbit B30, que agrupa mig centenar d’organitzacions, i la plataforma compta amb el suport del Consell Social de la UAB. La cofinancen la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Què hi aporta el Consell Social?

El Hub b30 s’ha presentat l’abril del 2018. Les accions del projecte per a aquest any són els Brunchs d’Innovació, que reuniran grups de recerca i empreses; un mapa de coneixement, i, finalment, l’actualització i adaptació de l’aplicació de vigilància tecnològica per a empreses, acció a què es destina, íntegrament, l’aportació del Consell Social, que és de 17.000 euros.

A la foto, el president del Consell Social de la UAB, Gabriel Masfurroll, a la presentació del Hub b30.