Missatge de la degana

En nom de tots els que integrem el nostre centre, em plau donar-vos la benvinguda a la Facultat de Veterinària de la UAB.

Si en aquest moment esteu llegint aquest missatge és perquè, molt probablement, esteu valorant la possibilitat de cursar algun tipus d’estudi amb nosaltres. Si és així, heu fet una bona elecció. La UAB es troba molt ben posicionada en els rànquings internacionals i la Facultat de Veterinària en particular, és una de les 50 millors Facultats de Veterinària del món.

La nostra és una Facultat moderna, dinàmica, amb una aposta clara cap a la innovació docent, en la que l'estudiant és el protagonista del seu aprenentatge, i també cap a la internacionalització, formant part de programes d'intercanvi amb facultats d'arreu d'Europa i Amèrica, així com de l'estat Espanyol.

L'activitat docent dels nostres estudis, tant  de Ciència i Tecnologia dels Aliments com de Veterinària, té un marcat caràcter pràctic. Així doncs, la nostra activitat no només es desenvolupa a l'aulari i als laboratoris de l'edifici de la Facultat, sinó que també té lloc en altres instal·lacions com ara el Servei de Granges i Camps Experimentals, el Servei de la Planta de Tecnologia dels Aliments i la Fundació Hospital Clínic Veterinari. A més, la Facultat disposa de nombrosos serveis científico-tècnics que col·laboren tant en l’àmbit de la recerca com en el de la docència. Tot plegat contribueix a que ens trobem en un entorn idoni per poder oferir uns estudis de qualitat.

Els nostres estudiants han de tenir una actitud vocacional atesa la gran dedicació que aquests estudis exigeixen, no només pel que fa al temps que s’ha d’invertir participant en  les  diferents activitats docents programades a la facultat, sinó també a hores dedicades a l'estudi. Tanmateix, el fet de passar gran part del vostre temps a la Facultat us permetrà viure intensament l’ambient universitari i establir estrets lligams amb companys de curs.

La nostra prioritat és la formació dels nostres estudiants, no només des del punt de vista acadèmic, sinó també en tot allò que els definirà com a professionals. Aspectes claus per a la seva formació com ara la responsabilitat, el sentit crític, l'ètica o el treball en equip són competències que es treballen a les aules, però també a través de la seva participació en els òrgans de govern de la Facultat, com són la Junta de Facultat o les Comissions delegades. Les seves opinions i suggeriments són eines fonamentals que ens permeten continuar millorant.

Tot plegat és possible gràcies al compromís de tots els col·lectius que formem part d'aquesta facultat: professorat, personal d'administració i serveis, estudiants. A través de les pàgines d’aquest web podreu descobrir tota la informació relativa als estudis de grau, màster, cursos de postgrau i programes de residència (única via d’especialització veterinària reconeguda internacionalment) que podeu cursar amb nosaltres.

Si decidiu formar part de la nostra família sereu molt benvinguts, i esperem que feu d’aquesta la vostra casa. La degana i el seu equip són a la vostra disposició per tot allò que us puguem ésser d’ajut.

Us hi esperem!

Mª Teresa Martín Ibañez
Degana