Associacions d'estudiants

Grup d'estudiants amics dels cavalls (G.E.A.C.)

Som una associació d'estudiants de veterinària de la UAB interessats en la relació entre cavalls i veterinària. Organitzem tot tipus d'activitats per qualsevol estudiant o veterinari que vulgui aprofundir en aquest àmbit. 

 

IVSA - International Veterinary Students' Association

IVSA (International Veterinary Students' Association)

Es una asociación internacional hecha y dirigida por y para estudiantes. Puedes participar como socio o bien, si quieres una mayor implicación, a nivel de junta. La junta está formada por estudiantes de todos los cursos y nuestro objetivo es seguir formando a los estudiantes y hacer actividades lúdicas. Tenemos dos vertientes; la primera a nivel de nuestra facultad, donde organizamos mayoritariamente charlas y talleres de diversos temas, y la segunda es a nivel internacional, donde hacemos intercambios en los que cualquier persona puede participar, asistencia a congresos y más actividades.  Si queréis más información nos podéis buscar en Facebook (IVSA Barcelona) o Instagram (ivsabcn), y si estás interesado puedes contactar con nosotros a través de este mail: ivsabarcelona@gmail.com

www.ivsa.org 
www.facebook.com/ivsabcn
instagram.com/ivsabcn

AVAFES

Associació d'estudiants de la Facultat de Veterinària de la UAB interessats/des en la medicina d'animals salvatges i exòtics.
Espai: Mòdul estudiants balena
Responsable:Alèxia Díaz
  avafescbn@gmail.com
instagram.com/avafesbcn

KETÉ

Keté és una associació sense ànim de lucre dedicada als animals aquàtics, formada el novembre del 2001, amb seu a la Universitat Autònoma de Barcelona
 Keteama@hotmail.com
info@kete.es

 

ACHV

La Associació Catalana d'Història de la Veterinària (ACHV) és membre de la Asociación Española de Historia de la Veterinaria (AEHV) i de la World Association for the History of Veterinary Medicine (WAHVM) . Té la seva seu a la Facultat on hi diposita el seu arxiu i biblioteca a la secció històrica de la Biblioteca de la Facultat.

Responsable: Martí Pumarola Batlle, V0 - 027
93. 581 14 33 Horari: matins, de les 9.00 a les 14.00h
  marti.pumarola@uab.es

Centaures

L'equip de rugbi de la UAB, els Centaures de l'Autònoma, és un club de rugbi universitari on hi pot jugar tothom que tingui curiositat pel món del rugbi, tant si n'ha fet abans com si no. Té un equip masculí i un de femení que entrenen junts i participen als Campionats de Catalunya Universitaris de rugbi a 7.


Web: https://centauresrugby.wordpress.com/
Instagram: @centaures_rugby_uab
Twitter: @centauresUAB
Youtube: CentauresTV

 

Assemblea

L’assemblea de facultat és l’espai on algunes estudiants es reuneixen per intentar canviar les coses, amb l’objectiu marc de lluitar per una universitat pública i per a totes.

instagram: assemblea.vet.cta
twitter: assemblea.vet.cta
assembleavet@gmail.com

Més informació en el document