Associacions d'estudiants

Grup d'estudiants amics dels cavalls (G.E.A.C.)

Som una associació d'estudiants de veterinària de la UAB interessats en la relació entre cavalls i veterinària. Organitzem tot tipus d'activitats per qualsevol estudiant o veterinari que vulgui aprofundir en aquest àmbit. 

 

IVSA - International Veterinary Students' Association

Se trata de una entidad no gubernamental, sin ßnimo de lucro, dirigida exclusivamente por estudiantes de veterinaria. Ofrece a sus miembros becas y ayudas para internados, precios reducidos para congresos y conferencias internacionales. Ademßs realiza publicaciones, tambiÚn permite la posibilidad de intercambios de grupo.

ivsabarcelona@gmail.com
www.ivsa.org 
www.facebook.com/ivsabcn
instagram.com/ivsabcn

AVAFES

Associaciˇ d'estudiants de la Facultat de VeterinÓria de la UAB interessats/des en la medicina d'animals salvatges i ex˛tics.
Espai: M˛dul estudiants balena
Responsable:Nuri Cases
649 590 481
  avafescbn@gmail.com
www.facebook.com/avafesbcn

 

KET╔

Keté és una associació sense ànim de lucre dedicada als animals aquàtics, formada el novembre del 2001, amb seu a la Universitat Autònoma de Barcelona
 Keteama@hotmail.com
info@kete.es

 

ACHV

La Associaciˇ Catalana d'Hist˛ria de la VeterinÓria (ACHV) Ús membre de la Asociaciˇn Espa˝ola de Historia de la Veterinaria (AEHV) i de la World Association for the History of Veterinary Medicine (WAHVM) . TÚ la seva seu a la Facultat on hi diposita el seu arxiu i biblioteca a la secciˇ hist˛rica de la Biblioteca de la Facultat.

Responsable: MartÝ Pumarola Batlle, V0 - 027
93. 581 14 33 Horari: matins, de les 9.00 a les 14.00h
  marti.pumarola@uab.es

Centaures

L'equip de rugbi de la UAB, els Centaures de l'Aut˛noma, Ús un equip d'Ómbit universitari, amb dos equips: el masculÝ, que participa a la lliga universitÓria de rugbi, i a la lliga universitÓria de rugbi lliga (rugbi XIII); i el femenÝ, que participa a la lliga universitÓria de rugbi a 7.

TelŔfons: 687 780 740 - 622 206 229
Web: https://www.facebook.com/Centaures.UAB