Associacions d'estudiants

Grup d'estudiants amics dels cavalls (G.E.A.C.)

Som una associació d'estudiants de veterinària de la UAB interessats en la relació entre cavalls i veterinària. Organitzem tot tipus d'activitats per qualsevol estudiant o veterinari que vulgui aprofundir en aquest àmbit. 

 

IVSA - International Veterinary Students' Association

IVSA (International Veterinary Students' Association)

Es una asociación internacional hecha y dirigida por y para estudiantes. Puedes participar como socio o bien, si quieres una mayor implicación, a nivel de junta. La junta está formada por estudiantes de todos los cursos y nuestro objetivo es seguir formando a los estudiantes y hacer actividades lúdicas. Tenemos dos vertientes; la primera a nivel de nuestra facultad, donde organizamos mayoritariamente charlas y talleres de diversos temas, y la segunda es a nivel internacional, donde hacemos intercambios en los que cualquier persona puede participar, asistencia a congresos y más actividades.  Si queréis más información nos podéis buscar en Facebook (IVSA Barcelona) o Instagram (ivsabcn), y si estás interesado puedes contactar con nosotros a través de este mail: ivsabarcelona@gmail.com

www.ivsa.org 
www.facebook.com/ivsabcn
instagram.com/ivsabcn

AVAFES

Associació d'estudiants de la Facultat de Veterinària de la UAB interessats/des en la medicina d'animals salvatges i exòtics.
Espai: Mòdul estudiants balena
Responsable:Nuri Cases
649 590 481
  avafescbn@gmail.com
www.facebook.com/avafesbcn

 

KETÉ

Keté és una associació sense ànim de lucre dedicada als animals aquàtics, formada el novembre del 2001, amb seu a la Universitat Autònoma de Barcelona
 Keteama@hotmail.com
info@kete.es

 

ACHV

La Associació Catalana d'Història de la Veterinària (ACHV) és membre de la Asociación Española de Historia de la Veterinaria (AEHV) i de la World Association for the History of Veterinary Medicine (WAHVM) . Té la seva seu a la Facultat on hi diposita el seu arxiu i biblioteca a la secció històrica de la Biblioteca de la Facultat.

Responsable: Martí Pumarola Batlle, V0 - 027
93. 581 14 33 Horari: matins, de les 9.00 a les 14.00h
  marti.pumarola@uab.es

Centaures

L'equip de rugbi de la UAB, els Centaures de l'Autònoma, és un equip d'àmbit universitari, amb dos equips: el masculí, que participa a la lliga universitària de rugbi, i a la lliga universitària de rugbi lliga (rugbi XIII); i el femení, que participa a la lliga universitària de rugbi a 7.

Telèfons: 687 780 740 - 622 206 229
Web: https://www.facebook.com/Centaures.UAB