Qualitat

La UAB compta amb un equip de 3.615 professors dedicats a la formació de més de 45.000 estudiants de grau i de postgrau. La universitat destaca per la seva qualitat formativa i investigadora en els àmbits de les ciències socials, humanitats, ciències experimentals, biociències, ciències de la salut, enginyeries i tecnologia.

La UAB és coneguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca i com a nucli coordinador d'un potent pol científic i tecnològic: l'Esfera UAB. L'excel·lència investigadora de la UAB es fa palesa en els programes de qualitat: 27 doctorats de la UAB del RD 1393/2007 van ser guardonats amb la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri d'Educació.

Fruit d'això, la UAB encapçala els rànquings universitaris de referència a nivell internacional. És la primera universitat de l'estat espanyol i la 146 del món segons el rànquing Times Higher Education 2015-2016 i es troba entre les 200 millors del món segons el Rànquing QS 2015-2016. El rànquing The Times Higher Education de les millors universitats del món amb menys de 50 anys (150 Under 50) situa la UAB en la posició 12 a nivell mundial, i primera de totes les universitats de l'Estat. Es pot consultar tota la informació sobre la UAB als rànquings

Reconeixement i premis

En relació amb aquest programa de doctorat destaquen les contribucions i els premis o honors següents:
  • El Dr. Wilhelm Neunzig ha rebut el Premi Vinay et Darbelnet 2010, de l'Association Canadienne de Traductologie, per la seva aportació "Empirical Studies in Translation. Methodological and Epistemological Questions". 
  • La Dra. Patricia Rodríguez-Inés ha rebut el premi AIETI del bienni 2006-2008 amb la tesi doctoral "Uso de corpus electrónicos en la formación de traductores (inglés-español-inglés)".
  • El Dr. Francesc Parcerisas ha rebut el IV Premi Internacional d’assaig Josep Palau i Fabre, en la categoria d’obra original, pel seu treball "Sense mans. Metàfores i papers sobre la traducció".
  • La Dra. Pilar Godayol i la Dra. Montserrat Bacardí han obtingut el Premi Serra d'Or (2012) en l'apartat d'Humanitats pel "Diccionari de la traducció catalana".
  • Els doctors Pei Chuan Wu i Jesús Sayols, premi Idees Emergents al Millor Pòster del V Congrés AIETI en les modalitats “Premi del Jurat” i “Premi del Públic”, respectivament.
  • Diversos investigadors que han fet el doctorat en aquest programa estan contractats per universitats estrangeres de prestigi: el Dr. Jesús Sayols és membre investigador del Centre for Translation de la Hong Kong Baptist University; el Dr. Antonio Paoliello és "teaching fellow" a la University of Edinburgh; el Dr. Josep Dávila és professor titular a la Universitat de Brownsville (Texas); la Dra. Li Chi-Lien i la Dra. Hsu Tsai-Wen treballen al Wenzao Ursuline College of Languages (Taiwan); la Dra. Tsai Hui-Wen està contractada per la Universitat Cristiana Chung Yuan de Taiwan; la Dra. Yoko Yada és professora de la Universitat de Waseda (Japó); el Dr. Carlos Arturo Muñoz és professor a temps complet a la Universidad Autónoma de Manizales (Colòmbia), la Dra. Alba Girons és professora d'Estudis Catalans a la Universitat de Georgetown (Washington DC), i la Dra. Anna Kuznik és "senior lecturer" a l'Institut de Filologia Romànica de la Universitat de Wroclaw (Polònia), entre d'altres.
  • Diversos doctors del programa han estat contractats per universitats de prestigi estatals: el Dr. Prado-Fonts és professor i director del Programa d'Estudis d'Àsia Oriental a la Universitat Oberta de Catalunya, la Dra. Hildegard Resinger treballa a l'EUHT St. Pol (Universitat de Girona) i la Dra. Montserrat Corrius investiga i imparteix docència a la  Universitat de Vic.

Procediments per a queixes i reclamacions

La UAB posa a la disposició dels doctorands la Seu Electrònica (apartat 'Consultes, suggeriments i/o queixes'), com a sistema per a vehicular suggeriments, reclamacions o queixes.

Tens dubtes? Contacta directament amb la coordinació del programa omplint el formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web http://pagines.uab.cat/doctorat-traduccio/