Qualitat

La UAB compta amb un equip de 3.615 professors dedicats a la formació de més de 45.000 estudiants de grau i de postgrau. La universitat destaca per la seva qualitat formativa i investigadora en els àmbits de les ciències socials, humanitats, ciències experimentals, biociències, ciències de la salut, enginyeries i tecnologia.

La UAB és coneguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca i com a nucli coordinador d'un potent pol científic i tecnològic: l'Esfera UAB. L'excel·lència investigadora de la UAB es fa palesa en els programes de qualitat: 27 doctorats de la UAB del RD 1393/2007 van ser guardonats amb la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri d'Educació.

Fruit d'això, la UAB encapçala els rànquings universitaris de referència a nivell internacional. És la primera universitat de l'estat espanyol i la 146 del món segons el rànquing Times Higher Education 2015-2016 i es troba entre les 200 millors del món segons el Rànquing QS 2015-2016. El rànquing The Times Higher Education de les millors universitats del món amb menys de 50 anys (150 Under 50) situa la UAB en la posició 12 a nivell mundial, i primera de totes les universitats de l'Estat. Es pot consultar tota la informació sobre la UAB als rànquings

Reconeixement i premis

En relació amb aquest programa de doctorat destaquen les contribucions i els premis o honors següents:

Victoria Carmona, doctoranda d'aquest programa, i la Dra. Jenny Moix, han rebut el premi Convocatoria de Revisión Bibliográfica y Análisis de la Investigación en PNL, concedit per l’Associació Espanyola de Programació Neurolingüística (AEPNL).

Carmina Castellano, que va fer el doctorat en aquest programa, ha estat contractada com a tècnica superior d'investigació (amb categoria postdoctoral) per la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron (VHIR), Barcelona.

Albert Feliu, que va fer el doctorat en aquest programa, ha estat contractat com a investigador de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona) en el marc del projecte europeu PREDI-NU. En l'actualitat és investigador del grup 21 del Centro de Investigación Biomédica en Red de Salud Mental (CIBERSAM) i del grup de recerca consolidat en Trastorns Psiquiàtrics de Sant Pau. Ha obtingut premis científics al III Simposio sobre Trastorno Límite de la Personalidad i al VIII Congreso Nacional de Trastornos de la Personalidad.

Marian González-García ha obtingut el Premio ISEP 2013 a la Mejor Tesis Doctoral en Psicología Clínica", convocat per la Fundación Española para el Desarrollo y Promoción Científica y Profesional de la Psicología, PsicoFundación y el Instituto Superior de Estudios Psicológicos (ISEP) per la seva tesi doctoral "Mindfulness y VIH: efecto sobre calidad de vida, estrés percibido, estado emocional y situación inmunológica".

Alexander Jarde Tortajada, doctorat en aquest programa, ha estat contractat com a Post Doctoral Fellow with Dr. McDonald and Dr. Beyene, Department of Obstetrics and Gynecology, McMaster University (Hamilton, ON - Canada).

Verónica Tutte, doctorada en aquest programa, ha estat contractada com a investigadora per la Universidad Católica de Uruguay, i com a psicòloga esportiva per la Fundación Deporte Uruguay i el Club Nacional de Football d'Uruguay.

Procediments per a queixes i reclamacions

La UAB posa a la disposició dels doctorands la Seu Electrònica (apartat 'Consultes, suggeriments i/o queixes'), com a sistema per a vehicular suggeriments, reclamacions o queixes.

Tens dubtes? Contacta directament amb la coordinació del programa omplint el formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició