Complements de formació

El procés d'admissió als programes de doctorat pot incloure l'exigència de superar complements de formació específics, en funció de la formació prèvia de l'estudiant, que es configuren a partir d'activitats de postgrau oficial ja programades per la universitat.

Aquests complements de formació específica tenen, a efectes dels preus públics i de la concessió de beques i ajuts a l'estudi, la consideració de formació de nivell de doctorat, i el seu desenvolupament no computa pel que fa al límit establert.

Els complements de formació:

  • Es formalitzen en el moment de la matrícula.
  • S’han de superar durant el primer curs de doctorat.
  • No poden excedir els 30 crèdits ECTS.

El candidat amb el perfil d'accés recomanat a aquest programa de doctorat, títol de grau i màster universitari en Matemàtiques, està exempts de la realització de complements de formació.
En el cas de candidat que no provingui d'aquestes titulacions (graduats en Ciències, Biociències, Enginyeria, Econòmiques), la comissió acadèmica del programa de doctorat valora la formació prèvia i pot requerir la realització d'alguns mòduls del màster universitari que en aquell moment s'estigui impartint en el departament de Matemàtiques de la UAB. Aquests crèdits s’hauran de superar durant el primer curs i no podran excedir els 30 crèdits ECTS.

Tens dubtes? Contacta directament amb la coordinació del programa omplint el formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Informació addicional: http://www.uab.cat/matematiques