Activitats formatives

Els programes de doctorat inclouen formació investigadora tant transversal com específica de l'àmbit de cada programa, que es concreten en activitats de formació de tipus obligatori i optatiu.

En del document d’activitats es registren totes les activitats que el doctorand ha de completar durant l'etapa investigadora de doctorat, però, en qualsevol cas, durant els dos primers cursos acadèmics ha de completar les activitats obligatòries. També s'hi poden incloure activitats transversals ofertes per la mateixa universitat.

En aquestes activitats poden col·laborar altres professionals que no siguin doctors, però que tinguin una qualificació rellevant en l’àmbit de coneixement corresponent.

Erasmus
També pots fer altres mobilitats, sota el programa Erasmus, tant d'estudis com de pràctiques. Consulta la informació als enllaços corresponents.


Per a incorporar aquestes activitats al vostre expedient, podeu consultar aquest vídeo (podeu activar/desactivar els subtítols des de la icona de la cantonada inferior dreta).


Pel que fa a aquest programa de doctorat les activitats formatives programades són les següents:
 

Obligatòries:

  • Presentació d'una comunicació (pòster o oral) en congrés nacional o internacional
    El doctorand ha de presentar una comunicació oral o un pòster amb continguts de la tesi doctoral en un congrés nacional o internacional en l'àmbit de la psicologia clínica o camps afins.
  • Assistència a un mínim de 20 hores de seminaris o conferències impartits per experts en l'àmbit de coneixement
    El doctorand ha d'assistir a seminaris o conferències de psicologia clínica i de la salut o del seu àmbit de coneixement impartits per experts. També haurà d'assistir a la defensa, com a mínim, de dues tesis doctorals del programa.

 

Optatives:

 

  • Elaboració d'un article d'investigació, enviat a una revista científica d'impacte
    El doctorand ha d'elaborar un article d'investigació derivat del seu treball de tesi doctoral en el qual sigui el primer autor i sotmetre'l per a publicació en una revista científica d'impacte.

Tens dubtes? Contacta directament amb la coordinació del programa omplint el formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició