Campus de Bellaterra

Serveis al campus del 15 al 22 d'abril

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. Llegir més

Visita a la Facultat del Comitè d'Avaluació Extern (CAE) de l'AQU

El proper dia 25 d’abril un Comitè d’Avaluació Extern (CAE) de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) realitzarà una visita a la Facultat seguint els procediments establerts per a l’ acreditació de la titulació del Màster Universitari de Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes.
Les reunions amb els diferents col·lectius (professorat, ocupadors, alumnes i exalumnes ) són de caràcter restringit.  L’audiència oberta, a la que hi esteu tots convidats, tindrà lloc de 16:30 a 17:00 hores a la Sala de Juntes (Ed. G5).

  Llegir més

Rapdones

Activitat: Educant la Igualtat

El dimarts 19 de març va tenir lloc l'acte Educant la Igualtat, aquesta activitat va estar organitzada per la Facultat en el marc de la franja reservada per Activitats Campus. 
  Llegir més

PompeuFabraDinou

Jornada Pedagògica Pompeu Fabra

Roger Prims i Eva Garcia, alumnes del màster de secundària de l'especialitat de llengua i la seva tutora,  Pilar Femenia, de   l’INS La Pineda (Badalona) han  presentat una comunicació  a la Jornada Pedagògica Pompeu Fabra que s’ha celebrat en el marc dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

  Llegir més

Jocs Florals

Jocs Florals de la FTI 2019

El Consell d’Estudiants de la Facultat de Traducció i d’Interpretació, en col·laboració amb la Facultat de de Ciències de l’Educació i la Facultat de Filosofia i Lletres, i amb el suport de Dinamització Comunitària, convoca la segona edició dels Joc Florals de la Plaça de Coneixement.

Final de la convocatòria: 15 de març. Consulta les bases aquí.
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Pràcticums I i II del curs 2019-2020:

[10/04/2019 - 30/05/2019]

Ja podeu consultar el calendari i procediment d’assignació de centre de pràctiques dels Graus, així com les sessions informatives previstes per aquest mes d’abril (1) Educació Social i (2) Pedagogia

 

Avaluació davant d’un tribunal

[05/04/2019 - 30/05/2019]

L’alumnat d’estudis de Grau o Màster Universitari amb assignatures o mòduls en 3a matrícula pot optar a ser avaluat davant un tribunal, aquesta opció només s’activarà a petició expressa de l’estudiant.
Lloc de presentació de la sol·licitud: a la Gestió Acadèmica del centre
Termini de sol·licitud obert fins al 25-04-2019: més informació

 

Premis extraordinaris atorgats als titulats de Grau i Màster Universitari de Formació del Professorat de Secundària

[18/03/2019 - 30/04/2019]

Publicació de la relació de Premis extraordinaris atorgats als titulats de Grau i Màster Universitari de Formació del Professorat de Secundària de la Facultat de la promoció 2017-2018: Procediment d'atorgament del centre
 

No oblidis mirar tots els avisos