Actualitat

VacunacioMassiva

Vacuna't sense cita prèvia al campus de la UAB

La UAB compta amb un punt vacunació contra la COVID-19, situat al cinema de la Plaça Cívica. Les persones que s'hi adrecin no caldrà que ho facin amb cita prèvia. Hi pot accedir qualsevol persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

CarlesBelda

Resum de la Jornada d'Acollida a l'alumnat de 1r

Finalment aquest any hem pogut tornar a fer l’acollida a l’alumnat de 1r presencialment. Com ja va sent tradició,  després de l’acollida Institucional, en Carles Belda ens ha il·lustrat amb la xerrada concert sobre la relació  de la música i l’educació. La jornada ha continuat amb la presentació dels diferents serveis que ofereix la UAB.

El divendres cada grup classe ha participat de la sessió de cohesió de grup que es prepara des de la Coordinació de cada grau. El nou alumnat i els seu tutor/a han fet també la ruta caminant de descoberta de la UAB.

 

 

IMFacu

El centre assoleix l'avaluació positiva del SGIQ

En data 26 de maig de 2021, l’Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ha certificat el SGIQ de la Facultat de Ciències de l’Educació. Amb aquesta certificació, la Facultat ja ha pogut sol·licitar l’Acreditació Institucional al Ministerio de Universidades.

 

 

HorarisAulesVintu

Horari i aules

Aquest curs tornem a fer la docència presencial. Podeu consultar l’horari genèric i aulari al web de la Facultat.

L’horari detallat de cada sessió el podeu consultar en aquest enllaç o al campus virtual de cada assignatura.

 

 

PromocioYoutube

Visita a la Facultat versió Youtube

A l’últim episodi de la 1a temporada de les Visites al Campus versió Youtube, l’Anna i la Sandra, estudiants de Periodisme a la UAB amb els equips d'Audiovisuals i Multimèdia i de Promoció de la UAB, visiten la Facultat de Ciències de l’Educació i queden astorades per la mà d’aules, infraestructures i laboratoris diferents que té la facultat, però també per la orientació pràctica dels graus i, alhora, les sortides en recerca.

Veure el video

Sessions Teams

Sessions informatives per Teams

Amb motiu de la situació sanitària actual la Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències de l’Educació vol facilitar la transmissió de la informació dels tràmits administratius que poden ser del vostre interès com a estudiants de la Facultat.

Intentem que tota la informació estigui actualitzada i al vostre abast a través del web de la Facultat, així com facilitar-vos els tràmits que necessiteu realitzar, si no pot ser presencialment, a distància, i atendre amb la major diligència i professionalitat totes les consultes que ens arriben bé per telèfon, bé per correu electrònic.

Des del mes de Gener a més oferim un servei d’informació per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams, amb la idea d’apropar-nos més a vosaltres, pel que hem planificat al llarg de tot l’any sessions informatives, en alguns casos adreçades a un col·lectiu acotat i en altres casos obertes a tot el col·lectiu d’estudiants. Us animem a que consulteu la programació anual i a que us hi connecteu.

Us facilitem l’enllaç a la informació del nostre servei on trobareu tota la informació: Gestió Acadèmica

 

 

 

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Treball de Final de Grau (procés d'elecció de temàtica i matriculació):

[01/09/2021 - 03/09/2021]

Del 16 al 28-09-2021: cada estudiant podrà visualitzar les temàtiques publicades i podrà temptejar diferents possibilitats de TFG i sol·licitar tutories amb el professorat responsable de les temàtiques que li interessin per tal de poder demanar més informació.

Del 29-09 al 6-10-2021: els estudiants matriculats al TFG podran formalitzar la inscripció.

Més informació a ELECCIÓ DE TEMÀTICA I MATRICULACIÓ

 

Modificacions de matrícula

[01/09/2021 - 15/09/2021]

1r termini de sol·licitud obert del 14 de setembre fins al 4 d’octubre: més informació

Reconeixement experiència laboral i professional acreditada (estudis de Grau)

[01/09/2021 - 28/09/2021]

Termini de sol·licitud obert de l’1 al 27 de setembre: més informació

No oblidis mirar tots els avisos

Més informació UAB